Barnmorska Capio Vårdcentral Vålberg

Sista ansökningsdag: 2019-11-25   

Publicerades: 2019-11-05

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Välkommen till Capio Vårdcentral Vålberg & Grums! En fullbemannad vårdcentral som arbetar med att vidareutveckla och förbättra verksamheten för att ge en god vård med hög kvalitet! Vi värdesätter en god samarbetsförmåga och flexibilitet för att tillsammans skapa en god arbetsmiljö och omhändertagande av våra patienter. Capio Vårdcentral Vålberg och Grums har ca 7000 listade patienter. Vi har läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BVC, BMM, provtagning, fotvård, samt en fysioterapimottagning. Vi har i Grums en Akademisk Vårdcentral där vi på ett strukturerat sätt tar emot sjuksköterske-, distriktssköterske- och läkarstudenter. Varmt välkommen in med din ansökan och bli en del i vårat team!

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Som barnmorska hos oss på Capio Vårdcentral Vålberg innebär arbetet sedvanliga arbetsuppgifter för barnmorska. Det innebär bland annat graviditetsövervakning, föräldragrupper, preventivmedelsrådgivning, gynekologisk cellprovsmottagning, STI-provtagning och ungdomsmottagning. Du kommer att ha nära samarbete med BVC samt övrig personal på vårdcentralen.

Känner du att det verkar vara ett intressant arbete blir vi glada över Din ansökan!

Kvalifikationer

Vi värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, ett riktigt bra bemötande och en god samarbets- och organisationsförmåga.  Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och vill vara delaktig i enhetens utveckling.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 40 tim/vecka

Lön: Månadslön

Kontaktperson Capio

Kristin Törnqvist, Tel:070-160 28 27

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Barnmorska
Capio Vårdcentral Liljeforstorg
2019-12-20
Barnmorska Capio Citykliniken Klippan
Capio Citykliniken Klippan
2019-11-25