Barnmorska

Sista ansökningsdag: 2019-12-20   

Publicerades: 2019-11-15

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Liljeforstorg är en medelstor vårdcentral belägen i ljusa fina lokaler. Vi finns i östra delen av Uppsala med goda busskommunikationer från centrum. Vi är totalt ca 40 medarbetare inom 11 olika professioner som erbjuder ett komplett primärvårdsutbud till våra 11400 listade patienter. Vi har ett nära samarbete med kommunen på våra äldreboenden och i hemsjukvården och vi är en del av Liljeforstorgs Familjecentral.

Beskrivning av tjänst

 

Nu finns chansen att bli en av oss då en kollega går i pension

Arbetsbeskrivning

Du kommer att vara 1 av 3 barnmorskor Du kommer bland arbeta med graviditetsövervakning, preventivmedelsrådgivning samt gynekologisk cellprovsmottagning. Du kommer även arbeta med föräldrautbildning, telefonrådgivning och STI-provtagning. Hos oss finns goda möjligheter till kompetensutveckling genom utbildningar och specifika ansvarsområden. Föräldrautbildningen har vi tillsammans med övriga "ben" i familjecentralen (BVC, Råd och Stöd samt öppna förskolan) Här har vi regelbundna möten och ett nära samarbete inom familjecentralen.


Kvalifikationer

Vi värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, ett gott bemötande och god samarbets- och organisationsförmåga. Erfarenhet från MHV är meriterande. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och vill vara delaktig i enhetens utveckling. Självklart kan du kommunicera på engelska.


Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Vi tillsätter löpande så vänta inte..

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 80-100%

Lön: Månadslön

Tillträde: februari/ mars 2020

Kontaktperson Capio

Marianne Reggie, Tel:0732514321

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Barnmorska till Capio Vårdcentral Sävja
Capio Vårdcentral Sävja
2019-12-20