Barnmorska

Sista ansökningsdag: 2020-07-31   

Publicerades: 2020-06-10

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Citykliniken i Ängelholm är en liten modern vårdcentral belägen i nya ljusa och fräscha lokaler centralt i Ängelholm med utsikt över Nya Torg. I huset finns också barnmorskemottagning och stor BVC, samt Familjecentral. Vi är en personlig vårdcentral med ca 20 anställda som har ansvar för våra ca 7000 listade patienter. Vår ambition är att erbjuda vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet och service för alla åldrar.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

En av våra duktiga barnmorskor skall snart gå i pension!
Vem kan ersätta henne, och bli en i vårt fina gäng?
Här jobbar tre barnmorskor och tre BVC-sköterskor i nära samarbete med övriga på familjecentralen Familjens Hus Nya Torg. Vi är en fullvärdig familjecentral med alla fyra ben, dvs barnmorskemottagning, BVC, socionom och pedagoger på den Öppna förskolan. Detta berikar vårt arbete och vi kan följa och stötta våra familjer hela vägen från graviditet och vidare genom deras första år som föräldrar. Vi utlovar ett spännande och omväxlande arbete!

I tjänsten som barnmorska kommer du bland annat arbeta med graviditetsövervakning, preventivmedelsrådgivning samt gynekologisk cellprovsmottagning. Du kommer även vara delaktig i föräldrautbildning, telefonrådgivning och STI-provtagning.
Barnmorskorna deltager i hembesök hos nyförlösta, tillsammans med BVC-sköterska.

Vår mottagning välkomnar alla. Vi är HBTQ-certifierade och arbetar aktivt med dessa frågor i vårt dagliga arbete.

Barnmorskorna på Capio Citykliniken i Ängelholm samarbetar med kollegor på andra Capio-mottagningar i nordvästra Skåne, och ses regelbundet för utbyte av kunskap, information och ett gemensamt arbetssätt. Hos oss finns goda möjligheter till kompetensutveckling genom utbildningar och specifika ansvarsområden


Kvalifikationer

Vi söker dej som är legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt. Erfarenhet från barnmorskemottagning eller gynekologisk mottagning är meriterande. Fördel även om du har extra utbildningar, tex inom amning, smittspårning, profylax mm.

Som person är du trygg i din yrkesroll och van vid att arbeta självständigt och att samarbeta i grupp. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dej som är positiv, utåtriktad och flexibel. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för föräldrautbildningar då detta är en viktig del i vårt arbete och samarbete med övriga på familjecentralen, och att du vill vara delaktig i enhetens utveckling.

Arbetstid måndag - fredag. En kväll/vecka (tisdagar) jobbar vi till kl. 19, resten dagtid.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Sysselsättningsgrad: Ca 80%

Lön: Månadslön

Tillträde: 2020-10-05

Kontaktperson Capio

Monie Hurtig, barmorska/sektionsledare, Tel:0431 474065

Annica Johansson, verksamhetschef , Tel:0768605074

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Barnmorska Capio Citykliniken Klippan
Capio Citykliniken Klippan
2020-07-30
Barnmorska
Capio Vårdcentral Åkermyntan
2020-07-15