Bemanningsassistent till Hjärtkliniken S:t Görans sjukhus

Sista ansökningsdag: 2020-04-10   

Publicerades: 2020-03-10

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Vi på Hjärtkliniken söker en ny kollega som bemanningsassistent. Detta är en möjlighet för dig som är undersköterska och nu önskar komplettera din kliniska tjänstgöring med en administrativ roll.

Vi erbjuder således ett ansvarsfullt flexibelt arbete med varierande arbetsbelastning. Du kommer att arbeta i nära samarbete med vårdenhetschefer.

Arbetsbeskrivning bemanningsassistent

I Din roll som bemanningsassistent på Hjärtkliniken har du, tillsammans med vårdenhetschefer, ansvar för omvårdnadsbemanningen på klinikens tre vårdavdelningar (avd 31 svikt/arytmi, avd 33 svikt och HIA).

 • Tjänsten innebär att dagligen uppmärksamma och ansvara för att bemanna korttidsfrånvaro på Hjärtklinikens vårdavdelningar.
 • På Hjärtkliniken har medarbetare roterande tjänstgöring mellan våra tre flöden (ischemi, svikt/vitier och arytmi). I samråd med vårdenhetschefer ansvarar du för att planera och strukturera rotationen så att bemanningen blir optimal utifrån verksamhetens behov och krav.
 • På Hjärtkliniken brukas önskeschema och schemaplaneringen görs i TimeCare. I samråd med vårdenhetschefer planerar man som bemanningsassistent schemaperioder och tidsplan för schemaplanering samt utför den slutliga justeringarna innan vårdenhetschefer sedan fastställer schemat.
 • I samråd med vårdenhetschefer ansvarar du för att planera introduktion och schema för nya medarbetare.
 • Du bevakar att klinikövergripande ansvarsområden gällande kvalitet, obligatoriska utbildningar samt att klinikkonferenser schemaläggs.
 • Du ansvarar för en del registreringar i lönesystemet Visma Window.
 • Introduktion av nya medarbetare i Visma Window och schemaplaneringsmodulen TimeCare

Du erbjuds även utveckling genom:

 • Utbildning i arbetsmiljö och arbetsrätt.
 • Utbildning i lönesystemet Visma Window.
 • Administrativ utbildning i schemaläggningssystemet TimeCare.
 • Officepaketet efter behov

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en mycket god kommunikativ förmåga och är ansvarstagande. Du är strukturerad, flexibel och problemlösningsinriktad. Du har goda datakunskaper och har lätt för att lära.

Du har ett fint bemötande och en god samarbetsförmåga med olika personalkategorier.

Du är undersköterska med klinisk erfarenhet. Har du tidigare arbetat med schemaläggning och/eller bemanning är det en fördel, men inget krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Kombinerad tjänst som bemanningsassistent med klinisk tjänstgöring som undersköterska. Grundanställning som undersköterska. Vikariat som bemanningsassistent 1 år (dagtid mån-fre).  Fördelning bemanningsassistent/undersköterska enligt överenskommelse med chef.

Omfattning: Heltid

Tillträde sker efter överenskommelse.

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din asökan!Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Sara Dahlin, Vårdenhetschef arytmi, Tel:08-5870 1180

Maria Jynge, Vårdenhetschef Ichemi, Tel:08-5870 2858

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Undersköterska lab/mottagning i sommar
Capio Novakliniken Tomelilla
2020-05-31
Undersköterska till ASIH (Avancverad sjukvård i hemmet) sommarvikariat
ASIH
2020-05-01
Vårdavdelning för hemlösa söker undersköterskor för vikariat i sommar
Capio Psykiatri
2020-04-30
Undersköterska
Capio Vårdcentral Hovshaga
2020-04-20
Undersköterska till Capio vårdcentral Haga i Örebro
Capio Vårdcentral Haga
2020-04-19