BHV-sköterska

Sista ansökningsdag: 2021-08-01   

Publicerades: 2021-07-01

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Region Mitt har verksamhet i Linköping, Kristinehamn, Grums, Vålberg, Örebro, Fjugesta, Västerås, Uppsala, Enköping, Gävle och Umeå. Vi driver 19 enheter, huvudsakligen primärvård men innefattar även företagshälsovård, specialistmottagning och röntgen. Regionen har ca 580 anställda och 178.000 listade patienter. Regionchef är placerad i Örebro.

Beskrivning av tjänst

Capio vårdcentral Johannelund

Capio vårdcentral Johannelund är en välfungerande vårdcentral i Linköping med 8300 listade patienter. Vårdcentralen präglas av en god stämning och ett tydligt kvalitetsfokus.

BVC har 422 inskrivna barn 0-6 år och det föds 60-70 barn årligen. I området finns en öppen förskola som drivs i kyrkans regi.

Inom Capio närsjukvård finns det ca 65 000 barn listade på BVC-enheter. För att kunna samarbeta nationellt och ta fram gemensamma kvalitetsindikatorer finns representanter från de olika regionerna inom Capio Närsjukvård i ett BVC-råd som förmedlar information, synpunkter, förslag och goda exempel mellan kollegorna på våra vårdcentraler.

Vi söker nu en kollega till BVC på Johannelund!

Arbetsbeskrivning

Vi arbetar enligt barnhälsovårdens basprogram med varierande och stimulerande arbetsuppgifter. Vi har som mål att arbeta familjecentrerat för att främja barnens hälsa, trygghet och utveckling. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barn och ungdom alternativt distriktssköterska. Vi värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, bra bemötande och god samarbets- och organisationsförmåga. Erfarenhet från BVC är meriterande. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och vill vara delaktig i enhetens utveckling.

 

Övrig information

I Linköping finns även Capio vårdcentral Berga och Capio vårdcentral Vasastaden.

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 80-100

Lön: månadslön

Tillträde: enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Åke Kihlberg, Tel:073-562 84 30

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.