BHV-sjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2019-07-05   

Publicerades: 2019-06-05

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner, på mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning av tjänst

Vill du vara med och göra skillnad?

Vi söker dig som är barnsjuksköterska eller distriktssköterska och som vill vara del i ett team som arbetar tillsammans på barnavårdscentralen och en del i vår familjecentral. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad när det gäller barns rätt till en god hälsa och utveckling.

Vår vision är att erbjuda barnhälsovård av hög kvalitet samtidigt som våra medarbetare trivs och får goda förutsättningar till att utföra sitt arbete samt möjlighet till utveckling, individuellt och som team.

Tillsammans med förebyggande socialtjänst i Södertälje kommun driver vi Geneta familjecentral som har fokus på hälsofrämjande, förebyggande och stödjande aktiviteter för barn och föräldrar i närområdet. Familjecentralen består av barnavårdscentral, barnmorskemottagning, öppen förskola samt föräldrastödjare. Ett utav våra gemensamma arbetssätt är ett utökat hembesöksprogram till förstagångsföräldrar enligt Rinkebymodellen. Vi arbetar i hög grad tvärprofessionellt och utvecklar arbetssätt tillsammans utifrån våra familjers behov. Till exempel samverkar vi kring treårsbesöken, ett arbetssätt som FoU Södertörn nu utvärderar. Hösten 2019 kommer verksamheten även delta i ett kompetenshöjande projekt gällande amning vilket innebär att du får möjlighet till handledning och praktisk utbildning kring amningsfrågor.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, individanpassad inskolning och uppföljning samt kontinuerlig vidareutbildning inom barnhälsovård. Om du har intresse av att vara delaktig i att utveckla verksamheten så ges goda förutsättningar till detta.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barn och ungdom eller öppen hälso- och sjukvård. Vi värdesätter personliga egenskaper som engagemang, ansvarstagande, förmåga att arbeta självständigt, gott bemötande och god samarbets- och organisationsförmåga. Erfarenhet från BVC och familjecentral är meriterande. Du är trygg i din yrkesroll, tycker om utmaningar och har barnrättsperspektiv.

Capio Vårdcentral Wasa

Capio Vårdcentral Wasa ligger i Södertälje, med goda kommunikationer från kringliggande städer. Vårdcentralen erbjuder husläkarmottagning, hemsjukvård, asylmottagning, mödrahälsovård och barnhälsovård, rehab samt lab och har idag cirka 5500 patienter. Vi är ett härligt team med 3 specialist läkare, 1 underläkare, 1 ST-läkare, 1 AT-läkare, 11 sjuksköterskor/barnmorskor och totalt ca 24 medarbetare. Hos oss behärskar flera av de anställda flera olika språk.
Capio Vårdcentral Wasa är en trivsam och välfungerande arbetsplats med fantastiska medarbetare. Vi värdesätter tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang med målsättning att utveckla och förbättra verksamheten. För oss är kvalitet och service en självklarhet.

Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

 

Övrig information

Intervjuer sker löpande. Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 80-100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Omgående

Kontaktperson Capio

Jenny Andersson Enhetschef, Tel:0760504073

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
BHV-sköterska/Distriktssköterska till BVC i Broby
Capio Citykliniken Broby
2019-07-28
BVC-sjuksköterska Capio Citykliniken Landskrona
Capio Citykliniken Landskrona
2019-07-10
BHV-sköterska
Capio Läkarhus Angered
2019-07-03