BHV-sköterska

Sista ansökningsdag: 2019-12-20   

Publicerades: 2019-10-15

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning av tjänst

Välkommen till vårt trevliga, omtyckta och familjära BVC.

Vi har en väl fungerande verksamhet, som jobbar med familjen i fokus. Vi erbjuder föräldragrupper till alla föräldrar. Hos oss är ca 1500 barn listade. Vi är fyra barnsjuksköterskor och söker nu vår femte BHV-sköterska.  Vårt BVC har funnits i 10 år och är en växande mottagning. BVC jobbar i ett nära samarbete med barnmorskemottagningen i fräscha lokaler i Åkermyntans centrum i Hässelby Villastad.

Arbetsbeskrivning

Vi arbetar enligt barnhälsovårdens basprogram med varierande och stimulerande arbetsuppgifter. Vi har som mål att arbeta familjecentrerat för att främja barnens hälsa, trygghet och utveckling. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barn och ungdom alternativt distriktssköterska. Vi värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, bra bemötande och god samarbets- och organisationsförmåga. Erfarenhet från BVC är meriterande. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och vill vara delaktig i enhetens utveckling.

Om du har en positiv energi, är flexibel, har god samarbetsförmåga och ett gott bemötande - tveka inte att höra av dig, så berättar vi mer.

 

Övrig information

Intervjuer sker löpande. Vid tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka din ansökan.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 75-100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Helena Bergendal, enhetschef, Tel:08-120 922 50

Sofia Bond, BVC-samordnare, Tel:08-120 922 61

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.