Biomedicinsk analytiker/undersköterska till laboratoriet

Sista ansökningsdag: 2019-10-25   

Publicerades: 2019-10-08

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio vårdcentral Berga ligger i Linköpings södra stadsdelar, cirka 3-4 km från Linköpings centrum. Vi har cirka 12000 listade patienter. Berga är ett spännande område att arbeta i med både yngre och äldre patienter, flera äldreboenden, många barnfamiljer, däribland en stor del patienter från andra länder. Vi är cirka 35 anställda personer som arbetar på vårdcentralen. Vi har bl a diabetesmottagning, blodtrycksmottagning, inkontinensmottagning, sexuell rådgivning, astmamottagning och BVC. Vårdcentralen har full bemanning i alla vårdkategorier. Vi öppnar nu även en vårdcentral i nya lokaler i Vasastaden. Vårdcentralerna kommer att ha ett tätt samarbete och arbeta med samma ledningssystem, samma rutiner och viss personal kommer att arbeta på båda vårdcentralerna. Initialt, vid öppning, kommer vårdcentralen inte att ha några patienter, men vi siktar på att nå 6000 patienter inom 2-3 år.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker en biomedicinsk analytiker eller undersköterska till vårt laboratorium för sedvanliga arbetsuppgifter inom området.  Vi erbjuder en engagerande och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vi är en lärande organisation som arbetar utifrån tydliga mål där kvalitet och service prioriteras.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad biomedicinsk analytiker, eller undersköterska som gärna har erfarenhet av att jobba på laboratorium, och gärna har ett par års erfarenhet av primärvård. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, både med patienter och med kollegor, samt ett professionellt förhållningssätt. Att vara lösningsfokuserad och att alltid arbeta för att ge ett gott bemötande är en självklarhet för dig. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

 

Övrig information

Vi tillämpar alltid sex månaders provanställning vid tillsvidareanställningar.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100

Lön: Månadslön

Tillträde: 2019-12-15

Kontaktperson Capio

Olof Tegsjö, Tel:070-290 23 23

Constance Lövefors, Tel:073-074 39 27

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Kvalificerad Biomedicinsk analytiker med ultraljudskompetens sökes
Fysiologiska kliniken
2019-10-27