Bitr verksamhetschef Capio vårdcentral Berga/Vasastaden

Sista ansökningsdag: 2021-02-05   

Publicerades: 2020-12-28

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio vårdcentral Berga ligger i Linköpings södra stadsdelar, cirka 3-4 km från Linköpings centrum. Vi växer och behöver bli fler.
Vi har drygt 12600 listade patienter. Berga är ett spännande område att arbeta i med patienter i alla åldrar, flera äldreboenden, många barnfamiljer, däribland en del patienter från andra länder. Vi är cirka 50 anställda personer som arbetar tillsammans för patienternas bästa. Utöver yrkesspecifika möten har vi dagligen gemensamma möten och ett nära samarbete med hemsjukvården. I nuläget har vi etablerade team kring diabetes, astma/KOL, BVC, inkontinens, bensår och psykosociala besvär. Vårdcentralen erbjuder även sexualrådgivning, hjälp med tobaksavvänjning, rehabkoordinator och fysioterapeut på plats. Riktad äldremottagning och rehabteam är under utveckling just nu. Ytterligare satsningar ligger i startgroparna.
I mitten av december 2019 öppnade vi ytterligare en vårdcentral i Linköping, Vasastaden. Det är en mindre enhet med målsättning 6000 listade. Lokalerna i det helt nybyggda huset är utformade för att underlätta flexibel och teambaserad verksamhet. Vi bedriver ett tätt samarbete mellan dessa båda vårdcentraler, med möjlighet för den som vill att rotera mellan arbetsplatserna.
Hos oss går alla hem i tid efter sin arbetsdag! Det löser vi genom kontinuerligt förbättringsarbete, flexibilitet och att hjälpa varandra när det behövs.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Som biträdande verksamhetschef arbetar du cirka 50% av din tid administrativt, resterade del kliniskt på mottagningen i din grundprofession, som är någon av de som återspeglas på vårdcentralen.

Ditt uppdrag är att i samverkan med verksamhetschef och medicinskt ansvarig läkare leda den dagliga och långsiktiga verksamheten. Du har en central roll på vårdcentralen och har en stark vilja och driv att tillsammans med medarbetarna vidareutveckla vår vårdcentral. Du kommer att leda våra duktiga medarbetare, och ansvara för att den dagliga driften fungerar optimalt.

 

Arbetsuppgifter

Utöver det kliniska arbetet inom din profession innebär uppdraget bland annat arbete med bemanning, planering, resursfördelning samt att säkerställa rutiner, utbildning och verksamhetsutveckling i linje med Capios värderingar; kvalitet, medkänsla och ansvar. Du arbetar aktivt med arbetsplatsens arbetsmiljö och ansvarar för att skapa förutsättningar för en god arbetsmiljö för samtliga medarbetare där man tar tillvara kompetens och uppmuntrar utveckling. Du är målinriktad, gillar förbättringsarbeten och uppföljning. Du månar om en god patientsäkerhet och att vi ska erbjuda våra patienter en riktigt god vård.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med erfarenhet från primärvården, gärna i liknande roller tidigare. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du är rätt person för oss med ett starkt intresse för att utveckla verksamheten. Du har en god kommunikativ förmåga och är en engagerad ledare. Det är viktigt att du är nytänkande och intresserad av utveckling, då vi ständigt vill utveckla vår enhet för att ge en hög vårdkvalitet till våra patienter och en god arbetsmiljö för våra medarbetare.

Du trivs bra i en ledarroll där du får inspirera och motivera dina kollegor för att tillsammans skapa en bra verksamhet med ett gott samarbetsklimat.

Låter det som ett spännande uppdrag? Då blir vi glada över att få in din ansökan!

 Villkor

Inför tillsvidareanställningar tillämpas alltid 6 månaders provanställning.

Urval kommer ske fortlöpande.

  Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100

Lön: Månadslön

Tillträde: 2021-03-01 eller efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Olof Tegsjö, Tel:070-290 23 23

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Capio Psykiatri
2021-02-27
Hallands län
Capio Movement AB
2021-01-31