Bitr. Enhetschef till palliativ klinik i Sollentuna

Sista ansökningsdag: 2019-10-13   

Publicerades: 2019-09-13

Beskrivning av tjänst

Vill du bidra till utvecklingen av framtidens palliativa vård? Då ska du söka till oss!

Inom kort öppnar Capio en ny palliativ vårdklinik i Sollentuna. Vi erbjuder palliativa vårdplatser i centralt belägna, vackra och nybyggda lokaler med gångavstånd till pendeltåg. Lokalerna ligger högst upp i Sollentuna sjukhus med en strålande utsikt över Edsviken. Patienterna bor i rymliga rum med plats för närstående att övernatta. Det multiprofessionella teamet består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysio- och arbetsterapeut. Vi tar emot patienter från hela Region Stockholm.

Vi söker nu dig som är legitimerad sjuksköterska med ett brinnande intresse för palliativ vård som har planer på att utvecklas till ledare. Som bitr. enhetschef hos oss får du ett stort ansvar och du utvecklas ständigt i din yrkesroll. Vi är flexibla, erbjuder goda arbetsvillkor, kompetensutveckling och ett trevligt arbetsklimat. Du kommer att få en god och lång introduktion med möjlighet att utvecklas i din egen takt in i ledarskapet.

Välkommen med din ansökan!

ARBETSBESKRIVNING
Din tjänst är en kombinerad tjänst med klinisk tjänstgöring och ledarskap/administration. Du ansvarar för bemanning och är enhetschefens högra hand i kvalitets- och organisationsutvecklingsfrågor. Vi söker dig med ett stort intresse för kvalitet, arbetsmiljöarbete och palliativ vård. Vi tror att du har hög integritet och en tydlig förmåga att se och agera med patientens och personalgruppens bästa i fokus. Lång erfarenhet av palliativ vård är en tungt vägande merit.

Vårt team består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, kurator, arbetsterapeut, sjukgymnast och dietist. Vårt mål är att samverka med patienten för att lindra de symtom som patienten besväras av för att nå högsta möjliga livskvalitet i livets slutskede, samt att patienten och närstående ska känna sig trygga och delaktiga. Vården av patienten fokuserar på att tillgodose fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov. Vårt uppdrag består av palliativ vård samt avancerad medicinsk vård. Vi arbetar på uppdrag av Region Stockholm.


ANSTÄLLNINGSFORM
- Heltid/deltid (6 månaders provanställning tillämpas)
- Dag och helgtjänstgöring
- Tillträde efter överenskommelse

VI ERBJUDER
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Individuell lönesättning
- Friskvårdsbidrag
- Personlig kompetensutveckling

KVALIFIKATIONER
- Du är legitimerad sjuksköterska
- Erfarenhet av palliativ vård samt kvalitetsutveckling/ledarskap är mycket meriterande
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Fast månaadslön

Tillträde: 200102

Kontaktperson Capio

Petra Ölund, Tel:070-1608484

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Biträdande enhetschef till Capio Geriatrik Löwet
Capio Geriatrik
2019-10-13