Biträdande Enhetschef Dialysenheten

Sista ansökningsdag: 2021-10-31   

Publicerades: 2021-09-21

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vill du vara med och leda specialistsjukvård vid Capio Lundby Specialistsjukhus, där utveckling och förbättringsarbete pågår varje dag?

Vårt uppdrag är att skapa värde för våra patienter genom att ge en god effektiv vård med hög kvalitet och med utgångspunkt från den enskilde patientens behov. Vi söker en biträdande enhetschef med stort engagemang, drivkraft och förmåga att utveckla, engagera och inspirera medarbetarna till att utveckla verksamheten och dess vårdprocesser.

Om Dialysen

Dialysmottagningen omfattar ca 55 hemodialyspatienter där närheten till njurmottagningen och andra specialiteter gör arbetet trivsamt och roligt.

På vår mottagning arbetar 3 överläkare, 2 koordinatorer, erfarna dialyssjuksköterskor, kurator, dietist , sekreterare och fysioterapeut i ett välutvecklat teamarbete.

Arbetsuppgifter

Administrativt arbetar du under Enhetschef som rapporterar direkt till VD/Verksamhetschef, vilket innebär korta beslutsvägar. Tillsammans med Enhetschef och Medicinskt ansvarig läkare ansvarar du för att vården bedrivs med hög kvalitet, patientsäkerhet och i enlighet med riktlinjer och rekommendationer. Du genomför medarbetarsamtal och medverkar vid nyrekrytering av medarbetare.

I din roll leder du och planerar tillsammans med två dialyskoordinatorer samt erfarna dialyssjuksköterskor det dagliga arbetet på dialysen. Arbetet innebär till viss del kliniskt arbete som sjuksköterska på dialysmottagningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

Har ett intresse för ledarskap och vill ta ett större ansvar för personaladministration men fortsatt även önskar delta i det kliniska arbetet.

Har förmåga att engagera och motivera medarbetarna till att driva verksamheten framåt.

Har en god organisatorisk förmåga och en vilja att växa i yrkesrollen.

Är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet som dialyssjuksköterska.

Känner dig bekväm med att samarbeta med kollegor, teamet, och andra samarbetspartners inom och utanför sjukhuset.

Framförallt är du engagerad och vill utveckla ditt ledarskap.

 

Välkommen med din ansökan!

Villkor

Tillsvidareanställning 100%

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Agnetha Folestad, Tel:070-583 07 16

Carina Bråtendal, Tel:031-657063

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag