Biträdande enhetschef till Medicinska sekreterarenheten

Sista ansökningsdag: 2020-02-09   

Publicerades: 2020-01-13

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 200 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 270 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2017 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag på 3000:- per år och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Vi kan erbjuda nybyggda personalbostäder, 1:or och 2:or, nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Om tjänsten

Vi söker Dig som vill arbeta som biträdande enhetschef inom Medicinska sekreterarenheten med uppdrag gentemot Akutmedicinkliniken, Hjärtkliniken, Medicinkliniken och Neurologiska kliniken vilka är fyra av sjukhusets tolv kliniker. Enheten består av 46,3 tjänster och leds i dagsläget av en enhetschef och en biträdande enhetschef och nu söker vi ytterligare en biträdande för att utöka ledningen.

Som biträdande enhetschef har du som huvuduppgift att bistå enhetschef i ledning, planering och samordning av det personaladministrativa arbetet samt ersätta enhetschef vid frånvaro.

I arbetet ingår också att medverka i utvecklingsfrågor och driva förbättringsarbeten.

Arbetsuppgifter

Som biträdande enhetschef har du tillsammans med enhetens andra biträdande en arbetsledande roll för medicinska sekreterare. I samråd med enhetschefen ansvarar du för personalfrågor som till exempel att utveckla kompetens samt att sjukhusets standarder och arbetsordningar är välkända och följs av samtliga berörda inom Medicinska sekreterarenheten. I samråd med enhetschefen ansvarar du även för vissa delar i rekryterings- och anställningsprocessen samt introduktion av nyanställda.

En stor del av arbetet är att stötta medicinska sekreterare och praktikanter i deras introduktion, därefter dagligt arbete, och att uppmuntra till kvalitetsutveckling av enheten/verksamheten genom ett kontinuerligt förbättrings- och flödesarbete.

Du ska främja medarbetarnas delaktighet som är grunden för en god arbetsmiljö och kvalitet. En viktig del av uppdraget är fortsatt utvecklingsarbete. Tillsammans med enhetschefen och den andra biträdande har du ett helhetsansvar för enheten.

Som biträdande enhetschef blir du direkt underställd enhetschefen.

Kvalifikationer

Du är utbildad medicinsk sekreterare med några års yrkeserfarenhet. Du är trygg i din roll, har ledaregenskaper samt är intresserad av organisation och ledarskapsfrågor. Ledarskapsutbildning och tidigare chefserfarenhet är meriterande, likaså grundutbildning i DRG. Vi vill att du har en god administrativ förmåga och intresse för ekonomi och uppföljning. Du har även ett stort intresse för att arbeta med utveckling, förbättringar och förändringar.

Du är tydlig och lyhörd och har ett smidigt och konstruktivt sätt gentemot medarbetare, uppdragsgivare och övriga samarbetspartners. Genom god kommunikation är du delaktig i att skapa en positiv arbetsmiljö där medarbetarna känner sig delaktiga i utvecklingen.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Därutöver har du en positiv grundinställning och delar Capio S:t Görans sjukhus värderingar; Du är viktig – din åsikt gör skillnad, Vi är nyfikna och modiga, Vi vill alltid bli bättre.

Ansökan

Varmt välkommen med CV och personligt brev senast 2020-02-09. Intervjuer kommer att ske fortlöpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Madeleine Tod, Enhetschef , Tel:08-587 034 23

Facklig företrädare

Tina Ramén, Fackligt ombud Vision , Tel:08-587 015 46

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Medicinsk sekreterare
Capio Vårdcentral Hovshaga
2020-02-10
Medicinsk sekreterare till Smärtkliniken
Smärtkliniken
2020-02-09
Medicinsk sekreterare
Capio Citykliniken Lund Clemenstorget Specialistmottagning
2020-02-07
Medicinsk sekreterare
Capio Citykliniken Lund Clemenstorget
2020-02-07