Biträdande vårdenhetschef Operation till Centraloperation

Sista ansökningsdag: 2018-12-16   

Publicerades: 2018-11-14

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Beskrivning av tjänst

Vill du vara med och bygga en ny ledningsgrupp och nya team på Centraloperation på Capio S:t Görans Sjukhus?

Är du en strukturerad och utvecklingsorienterad operationssjuksköterska som söker en ny utmaning? Brinner du för att arbeta med personalfrågor och de dagliga utmaningarna på en operationsavdelning?

Vårdenhetschef Gunilla Solander satsar nu på att skapa ännu bättre förutsättningar för Centraloperations operations- och anestesisjuksköterskor samt undersköterskor och utökar nu ledningsgruppen till två biträdande vårdenhetschefer inom operation och två inom anestesi.  Ytterligare stödfunktioner finns såsom vårdutvecklare, koordinatorer och bemanningsassistent. Tillsammans leder ni det operativa arbetet och planerar den dagliga bemanningen. Som biträdande vårdenhetschef ansvarar du för ca 25-30 operationssjuksköterskor och undersköterskor.

Arbetsuppgifter:
Företräda och leda verksamheten i enlighet med företagets vision, strategi och värderingar
Hantera frånvaro, ledigheter samt schemaläggningsfrågor
Genomföra medarbetar- och lönesamtal
Lönefrågor/lönerevision
Upprätta individuella kompetensplaner för medarbetarna
Organisera inskolning och uppföljning av nyanställd personal
Planera möten och studiedagar
Omvärldsbevaka ny evidens, trender och förändringar samt FoU-frågor Utvecklingsarbete

Om dig:
Förmodligen har du ca 5 års erfarenhet som operationssköterska med dig i ryggsäcken. Önskvärt är även att du har tidigare erfarenhet som ledare på något sätt, men är inte ett krav. Desto viktigare är att du har mycket goda ledaregenskaper som person. En fördel är om du fått möjlighet att prova dessa i någon tidigare ledarroll, men du är också intressant om du har ett stort intresse för ledarskap och vill utvecklas i en snabbfotad och spännande miljö.

Vi tror att du är tekniskt intresserad med god datavana och behärskar Office-paketet.

Som person är du nyfiken på nyheter och vill vara med och utveckla de verksamheter du arbetar i. Du tycker om att operativt leda, stötta och stödja personal för att nå ett så gott samarbete som möjligt. Du är anpassningsbar och flexibel och tycker att det är spännande med förändringar. Du är en duktig nätverkare och trivs med att ha många olika kontaktytor i organisationen. Vi tror att du ofta får höra att du bidrar med positiv energi och med problemlösning.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Inidividuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Gunilla Solander, Vårdenhetschef, Tel:08-5870 3438

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.