Biträdande vårdenhetschef slutenvård

Sista ansökningsdag: 2020-08-09   

Publicerades: 2020-06-08

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Neurologiska Kliniken har under lång tid profilerat sig med en hög kompetens, kvalitet och kapacitet. Den neurologiska kliniken består av 3 avdelningar, SIVA (strokeintensivvårdsavdelning),NIMA (neurologisk intermediärvårdsavdelning) NAVE (neurologisk akutvårdsenhet), totalt 35 vårdplatser. Vi vårdar och utreder allt från akuta strokelarm, epilepsi, MS, huvudvärk/migrän, hjärntumörer och yrsel. Den genomsnittliga vårdtiden hos oss är ca.3,3 dygn.

Vi bedriver mottagning och dagvård där vi tar emot återbesök från slutenvården och en del nybesök från primärvården. På vår dagvårdsavdelning utreds neurologiska sjukdomar och ger olika behandlingar för t.ex. MS. 
På Neurologiska kliniken arbetar vi i ett väl utvecklat teamarbete bestående av läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, logoped och dietist. Vi är sammanlagt ca 80 sjuksköterskor och undersköterskor.

Du är direkt underställd och arbetar på uppdrag av vårdenhetschefen. Du arbetar i linje med biträdande vårdenhetschefer.

Arbetets innehåll
Du har ett delegerat medarbetaransvar för en grupp sjuksköterskor och undersköterskor. Du medverkar i rekrytering och lönesättning, har medarbetarsamtal och genomför rehabiliteringsåtgärder. Du arbetar strategiskt med uppföljning av din personal och deras utveckling. Du arbetar nära bemanningsassistenten i både långsiktig och kortsiktig personalplanering.

Du medverkar i framtagning, uppföljning och utvärdering av mål för verksamheten. Du är delaktig i kvalitet- och patientsäkerhetsarbetet på kliniken. Du arbetar för att ge förutsättningar för personalen att vara med och utveckla verksamheten och patientvården.

Här leder du och fördelar arbetet under dagen. Ser till att arbetet för sjuksköterskor och undersköterskor flyter. Du arbetar med patientflöden och logistik. Du handleder sjuksköterskor och undersköterskor i omvårdnadsarbetet. 

Viss klinisk tjänstgöring som sjuksköterska ingår.

Kvalifikationer
Leg sjuksköterska med erfarenhet av neurologi och/eller stroke. Tidigare chefs- och/eller ledarerfarenhet är meriterande. Du har ett genuint intresse och stor kunskap av omvårdnadsfrågor. Det är meriterande om du har arbetat med personcentrerad vård. Du är bra på att organisera och är inte rädd för att styra upp när det behövs. Du intresserar dig för verksamhetsutveckling och ledarskapsfrågor. Att inspirera och få andra att växa ser du som en självklarhet. Dessutom är du mogen att utvecklas som person. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Anna Engdahl Karlsson, Tel:070-9565464

Facklig företrädare

Caspar Lindgren, Vårdförbundet, Tel:08-587 027 42

Kevin Thompson, Kommunal, Tel:08-587 027 45

Bengt Sparrelid, SACO, Tel:08-587 028 49

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Sjuksköterska
Capio Geriatrik
2020-08-31
Sjuksköterska
Capio Rehab Sollentuna
2020-08-23
Sjuksköterska till Vitiemottagning
Hjärtkliniken
2020-08-23
Leg. sjuksköterska till Capio Vårdcentral och BVC Axess
Capio Vårdcentral Axess
2020-08-08
Sjuksköterska till Capio Vårdcentral Kista
Capio Närsjukvård
2020-08-06
Distriktsjuksköterska/ Sjuksköterska ASIH
ASIH
2020-07-31
Sjuksköterska
Capio Citykliniken Limhamn
2020-07-31
Distriktssköterska/Leg. sjuksköterska, mottagning samt ev. BVC
Capio Novakliniken Sjöbo
2020-07-24
Distrikts- eller sjuksköterska till Capio vårdcentral Vålberg/Grums
Capio Vårdcentral Vålberg/Grums
2020-07-24
Distrikts/diabetessjuksköterska till Capio Citykliniken Ronneby
Capio Citykliniken Ronneby
2020-07-22
Sjuksköterska vikariat till Capio Läkarhus Kvillebäcken
Capio Läkarhus Kvillebäcken
2020-07-18
Deltid/timanställd distriktssköterska/sjuksköterska till Ösmo Vårdcentral!
Capio Vårdcentral Ösmo/Sorunda
2020-07-18
Distriktssköterska/Leg. sjuksköterska, mottagning samt ev. BVC
Capio Novakliniken Sjöbo
2020-07-17
Sjuksköterska Capio ASiH Sollentuna (avancerad sjukvård i hemmet)
ASIH
2020-07-16
Distriktsköterska/Sjuksköterska
Capio Vårdcentral Skogås
2020-07-15
Sjuksköterska
Capio Citykliniken Malmö Centrum
2020-07-15
Sjuksköterska
Capio Geriatrik
2020-07-15