Biträdande vårdenhetschef till akutmottagningen

Sista ansökningsdag: 2019-08-25   

Publicerades: 2019-05-23

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 200 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 270 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2017 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Vi kan erbjuda nybyggda personalbostäder, 1:or och 2:or, nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning
På akutmottagningen på Capio S:t Görans Sjukhus arbetar tre biträdande vårdenhetschefer tillsammans med vårdenhetschefen. En av de biträdande vårdenhetschefer går nu vidare till nya utmaningar inom ledarskap och vi söker därför ytterligare en biträdande vårdenhetschef till vårt ledningsteam. Akutmottagningen är en stimulerande, fartfylld och intressant arbetsplats att arbeta på. Vi har ett skiftande inflöde av medicin-, ortoped- och kirurgpatienter, men också ett förbättringsarbete som ständigt pågår för att på bästa sätt möta vår omvärld. Patientens behov, medarbetares delaktighet och nytänkande är centrala begrepp hos oss. Vi arbetar i nya lokaler som är anpassade till vårt arbetssätt och som gjort att vi fått en riktigt bra arbetsmiljö, en möjlighet att jobba än mer effektivt och få än mer nöjda patienter och medarbetare. Arbetet innebär att du kommer att ha ett nära samarbete med vårdenhetschefen och de övriga två biträdande vårdenhetscheferna. Ni arbetar nära varandra i ledningsgruppen genom att tillsammans diskutera och fatta beslut kring större, gemensamma frågor för kliniken. I dina arbetsuppgifter ingår också tjänstgöring i verksamheten en dag i veckan, personalansvar, utbildning/ kompetensutveckling, rekrytering och schemaplanering.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet från akutsjukvård. Du brinner för personalfrågor och att varje dag entusiasmera, driva och leda dina kollegor. Med energi och lust tar du dig an nya arbetsuppgifter och frågor och tycker om att komma med nya idéer och starta upp nya projekt.

Du tycker om att strukturera och organisera och är positiv i din inställning till arbetet. Du vill få jobbet gjort, är uthållig och tycker att det är viktigt att följa upp fattade beslut.

Vi erbjuder dig en arbetsplats i händelsernas centrum och en möjlighet att vara med och utveckla Stockholms bästa akutmottagning.

Ansökan
Vi gör urval och intervjuar löpande, så vänta inte med att söka.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson
Peter Jilmstad Vårdenhetschef 08-5870 2933

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Peter Jilmstad, Vårdenhetschef, Tel:08-5870 2933

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.