Biträdande Vårdenhetschef till avd 50

Sista ansökningsdag: 2021-05-23   

Publicerades: 2021-04-20

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning
Vill du utvecklas som ledare i en framåtsträvande verksamhet på Medicinkliniken?

Vi söker en biträdande vårdenhetschef som har en viktig roll i ledarskapet på avdelning 50 och kommer att också vara flödesledande sjuksköterska för lungflödet. Vårdenhetschefen är din närmsta chef och du har två kollegor med samma titel. Du kommer även att arbeta nära bemanningsassistent, koordinator, farmaceut och omvårdnadsledande sjuksköterska. I arbetet ingår daglig planering av verksamheten, coacha medarbetare, planera för kompetensutveckling och driva förbättringsarbeten i både omvårdnad och arbetssätt.

De internmedicinska avdelningarna har patientflöden inom lung-, gastroenterologi- och hematologi men även onkologiska flöden. En av våra avdelningar är sedan drygt 1 år tillbaka en observationsenhet för Covidpatienter i behov av ökad respiratorisk stöd. Avdelning 45 har 24 vårdplatser och avdelning 50 13 vårdplatser. Verksamheten bygger på teamarbete nära patienten och vi har en god förbättringskultur, är nytänkande och det är viktigt för oss att använda kompetenser på bästa sätt.

Personliga egenskaper och meriter
Du är legitimerad sjuksköterska med minst 6 år erfarenhet inom akutsjukvård och ser dig själv som en framtida ledare. Vi ser gärna en specialistutbildning relaterad till verksamheten. Chefserfarenhet är inget krav men du har ett genuint intresse att vilja utveckla en verksamhet och ser fram emot att ha en ledande roll där du utvecklas till en framtida chef.  Personliga egenskaper som är viktiga för chefsrollen är att du är organiserad, har god kommunikation och samverkan med flera professioner, du är driven i förbättringsarbetet där du utgår från patientens bästa. Erfarenhet i kvalitets- och förbättringsarbete är meriterade.

Anställning
Tills vidare. Uppdraget är fördelat på 50 % som biträdande vårdenhetschef och 50 % klinisk tjänstgöring som sjuksköterska.

Tillsättning
Enligt överenskommelse. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Daniel Cabelduc, Tel:08-58703074

Facklig företrädare

Vårdförbundet, Tel:via växeln

Kommunal, Tel:via växeln

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Ortopedkliniken
2021-06-07
Stockholms län
Hjärtkliniken
2021-06-07
Stockholms län
Medicinkliniken
2021-05-31
Stockholms län
Medicinkliniken
2021-05-16