Biträdande vårdenhetschef till Centraloperation

Sista ansökningsdag: 2021-05-28   

Publicerades: 2021-04-28

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Brinner du för ledarskap och vill arbeta med personalfrågor och leda det dagliga arbetet på en operationsavdelning? Vill du arbeta på Sveriges bästa operationsavdelning enligt SPORs kvalitetsregister? Då är det här arbetet för dig!

Centraloperation består av en förberedelseenhet, tretton operationssalar, två postoperativa avdelningar och en sterilteknisk enhet. Här opereras patienter för ortopediska, kirurgiska och urologiska ingrepp planerat och akut dygnet runt. Vi gör ca 10 000 operationer/år.

Vi söker nu dig som vill arbeta med oss som biträdande vårdenhetschef på Centraloperation på Anestesikliniken på Capio S:t Görans Sjukhus. Du kommer arbeta nära vårdenhetschefen och i ett delat ledarskap med din kollega som också är biträdande vårdenhetschef för medarbetarna på operation. Ni ingår i operationsledningsgruppen tillsammans med ytterligare tre biträdande vårdenhetschefer, två för anestesi personalen och en för den steriltekniska enheten. Som biträdande vårdenhetschef ansvarar du för ett team som består av ca 30 medarbetare  (operationssköterskor och undersköterskor).

 

Arbetsuppgifter

  • Leder det dagliga arbetet och planerar den dagliga bemanningen
  • Hantera frånvaro, ledigheter samt schemaläggningsfrågor
  • Genomföra medarbetar- och lönesamtal
  • Upprätta individuella kompetensplaner för medarbetarna
  • Organisera inskolning och uppföljning av nyanställd personal
  • Planera möten och studiedagar
  • Omvärldsbevaka ny evidens, trender och förändringar
  • Företräda och leda verksamheten i enlighet med företagets vision, strategi och värderingar

 

Din bakgrund

Du har minst 3 års erfarenhet av att arbeta som operationssjuksköterska. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Office 365. Det är mertiderande om du har erfarenhet av Cosmic. 

Som person tror vi du har tydliga ledaregenskaper och kan arbeta självständigt. Du tycker om att operativt leda, stötta och stödja personal på ett tydligt sätt för att nå ett så gott samarbete som möjligt.

Villkor 

En heltidstjänst med önskat startdatum i September.
Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. 

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Gunilla Solander Vårdenhetschef
08 -5870 3438. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Gunilla Solander/Vårdenhetschef Centraloperation, Tel:08-5870 3438

Razan Ahmad/HR-specialist rekrytering, Tel:08-58702023

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Västra Götalands län
Capio Medocular AB
2021-05-21