Biträdande vårdenhetschef till Neurologiska kliniken

Sista ansökningsdag: 2019-06-02   

Publicerades: 2019-05-09

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2018 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Från den 1 maj 2019 kan vi erbjuda nybyggda personalbostäder, 1:or och 2:or, nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Neurologiska Kliniken

Capio S:t Görans Sjukhus har under lång tid profilerat sig med en hög neurologisk kapacitet, kompetens och kvalitet. Den neurologiska kliniken består av avdelningarna 32 SIVA (strokeintensivvårdsavdelning), 32 NIMA (neurologisk intermediärvårdsavdelning) och 33 NAVE (neurologisk akutvårdsenhet), totalt 35 vårdplatser, samt den neurologiska mottagningen. Vi vårdar allt från urakuta strokelarm och specifik övervakning till planerade inläggningar och utredningar. Den genomsnittliga vårdtiden hos oss är 3,5 dygn.

På Neurologiska kliniken arbetar vi efter så kallade Lean-principer, i ett team bestående av läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, logoped och dietist tillsammans med patienten. Genom detta arbete ger vi en tryggare och effektivare vård och minskar kötider för de som behöver vårdas hos oss.

Rollen som biträdande vårdenhetschef

Du är direkt underställd vårdenhetschefen och arbetar på uppdrag av vårdenhetschefen. Du arbetar i linje med ytterligare en biträdande vårdenhetschef.

Som biträdande vårdenhetschef arbetar du inom tre områden.

  1. Personal. Du har ett delegerat ansvar för en grupp sjuksköterskor och undersköterskor. Du medverkar i rekrytering och lönesättning, har medarbetarsamtal och genomför rehabiliteringsåtgärder. Du arbetar strategiskt med uppföljning av din personal och deras utveckling. Du arbetar kontinuerligt med arbetsmiljöarbetet och du är delaktig i personalplaneringen.
  1. Verksamhet. Här medverkar du i framtagning av avdelningens mål och du är delaktig i att följa upp och utvärdera målen. Du är delaktig i kvalitet- och patientsäkerhetsarbetet på avdelningen. Du arbetar för att ge förutsättningar för personalen att vara med och utveckla verksamheten och patientvården.
  1. Arbetsledning och handledning. Du arbetar operativt som sjuksköterska. Här leder du och fördelar arbetet under dagen. Ser till att arbetet för sjuksköterskor och undersköterskor flyter. Du arbetar med patientflöden och logistik. Du handleder sjuksköterskor och undersköterskor i omvårdnadsarbetet för dagen. Du ansvar för att bemanningen är optimerad och har ett nära samarbete med bemanningsassistenten. Viss klinisk tjänstgöring ingår.

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska med erfarenhet av neurologi och/eller stroke. Du är bra på att organisera och är inte rädd för att styra upp när det behövs. Du tycker det är intressant och utvecklande med ledarskapsfrågor. Att inspirera och få andra att växa ser du som en självklarhet. Dessutom är du mogen att utvecklas som person. Har du erfarenhet som chef och /eller ledare sedan tidigare är det meriterande och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar

Vid frågor, hör gärna av dig till Vårdenhetschef Cathrine Lagerström Björk, 08-58 70 1155.

 Vi gör urval och intervjuar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Cathrine Lagerström Björk, Tel:08-58701155

Facklig företrädare

Martin Rosso, Kommunal, Tel:08-58701032

Brenda Söderbäck, Vårdförbundet, Tel:08-58701032

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Ortopedkliniken söker nattsjuksköterska
Ortopedkliniken
2019-06-16
Gastrosjuksköterska - Vill du bli en del av framtidens öppenvård?
Medicinkliniken
2019-06-16
Ortopedkliniken söker sjuksköterska som vill ha kul på jobbet!
Ortopedkliniken
2019-06-16
Vårdenhetschef till Medicinkliniken (Gastro/Lung/Hema/Medicinsk onkologi)
Executive
2019-06-02
Sjuksköterska till behandlingsavdelningen - Medicinskt Centrum
Medicinkliniken
2019-06-02
Omvårdnadsledande sjuksköterska (OVL) till avdelning 20 & 21B
Medicinkliniken
2019-06-02
Utvecklas som sjuksköterska Hjärtkliniken S:t Göran! Personalbostad!
Hjärtkliniken
2019-05-31
Sjuksköterska till avd 20/21B
Medicinkliniken
2019-05-26