Biträdande verksamhetschef

Sista ansökningsdag: 2020-08-30   

Publicerades: 2020-07-28

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Läkarhus ligger i hjärtat av Stenungsund med utsikt över havet. Hos oss har cirka 15 000 patienter valt att lista sig – det ser vi som ett riktigt gott betyg. Vi vågar påstå att vi ligger i framkant i utvecklingen av en modern primärvård. Vi har ett stort vårdutbud och på vår mottagning arbetar vi till stor del teambaserat för att på bästa sätt ta tillvara på yrkesgruppernas olika kompetenser och för att våra patienter ska få ett så smidigt och effektivt omhändertagande som möjligt. Vi har ett stort psykosocialt team samt ett stort rehabteam och även här samarbetar vi över professionsgränserna. Hos oss finns även företagshälsovård som erbjuder tjänster som hälsokontroller, intyg, rehabilitering, utbildningar och vaccinationer - helt anpassat efter våra kunders behov.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Biträdande verksamhetschef är en del av ledningen på vårdcentralen och utgör tillsammans med verksamhetschef och medicinskt ansvarig läkare en lokal ledningsgrupp. Utöver det ingår även biträdande verksamhetschef i en större verksamhetsgrupp tillsammans med övriga i ledningsgrupp, samordnare för sköterskor, distriktssköterskor, psykosociala teamet samt enhetschefer för rehab och företagshälsovården.

Rollen som biträdande verksamhetschef ställer krav på flexibilitet och beslutsfattande samt god samarbetsförmåga.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna inkluderar bl.a. att:

  • tillsammans med verksamhetschef, medicinskt ansvarig läkare och samordnare/enhetschefer upprätta mål för de olika delarna av verksamheten samt följa upp dessa.
  • följa och proaktivt hjälpa verksamhetschefen att styra verksamhetens ekonomiska status samt vid behov medverka i nyrekrytering.
  • tillsammans med verksamhetschef planera bemanning i ordinarie schema såväl som vid semesterperioder.
  • tillsammans med verksamhetschef och medicinskt ansvarig läkare leda och besluta i det dagliga arbetet så att vårdcentralen bedriver effektiv och kvalitetssäker vård.
  • vid frånvaro av verksamhetschef agera tillförordnad verksamhetschef.

Kvalifikationer

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och arbetsuppgifterna kommer delvis kunna justeras beroende på den sökandes erfarenhet och kompetens.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 100% eller enligt överenskommelse

Tillträde: oktober 2020

Kontaktperson Capio

Viktor Persson, Tel:0735-58 63 25, viktor.persson@capio.se

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.