BVC-sjuksköterska till Capio Läkarhus Stenungsund

Sista ansökningsdag: 2017-10-31   

Publicerades: 2017-10-06

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på 83 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Hos oss på Capio Läkarhus Stenungsund har cirka 14 800 patienter valt att lista sig – det ser vi som ett riktigt gott betyg. Vi vågar påstå att vi ligger i framkant i utvecklingen av en modern primärvård. Vårt arbetssätt består till stor del av teamarbete vilket gynnar både medarbetare och patienter. Vi har ett stort psykosocialt team och även ett stort rehabteam. Behandling på rätt vårdnivå genom snabba insatser förkortar behandlingstiden för patienten.

Beskrivning av tjänst

BVC-sjuksköterska och barnVill du arbeta med havet som närmsta granne i våra fina lokaler på Badhustorget i Stenungsund? Vill du arbeta på en arbetsplats som präglas av gemenskap tillsammans med härliga kollegor? Då kan du vara den vi söker!

Som BVC sjuksköterska hos oss består dina arbetsuppgifter av mottagningsarbete på BVC, telefonrådgivning, hembesök, föräldrastöd, hälsosamtal samt gruppverksamhet.
Vi erbjuder dig en organisation med korta beslutsvägar och god sammanhållning där du och din kompetens är viktig. Vi är måna om att skapa delaktighet, möjlighet att påverka vårt arbete samt utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare. 

På vår BVC arbetar tre BVC-sjuksköterskor. Vi arbetar i ett välfungerande team i samarbete med BVC-läkare, mödravården och familjecentralen. Vi bedriver föräldragrupper, spädbarnsmassage och barn-HLR.

Ta chansen och bli en av oss!


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska och har tidigare erfarenhet av arbete på BVC. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi söker dig som sprider arbetsglädje och engagemang, som är ansvarsfull, driftig och med ett empatiskt förhållningssätt.


Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem Varbi.
Sista ansökningsdag är 31 oktober 2017. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, därför vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt.


Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 100% eller enligt överenskommelse

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

BrittMarie Bergermo, Tel:072-251 98 16

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Distrikt/sjuksköterska - Capio VC Högdalen
Capio Vårdcentral Högdalen
2018-01-31
Distriktssköterska/Sjuksköterska
Capio Vårdcentral Högdalen
2018-01-31
Distriktssköterska på Capio vårdcentral Liljeforstorg
Capio Vårdcentral Liljeforstorg
2017-11-30
Distriktssköterska till Capio Läkarhus Angered
Capio Läkarhus Angered
2017-11-17
BVC-sjuksköterska till Capio Läkarhus Lysekil
Capio Läkarhus Lysekil
2017-11-05