Capio Ångest- och Depressionsmottagning söker medicinsk sekreterare

Sista ansökningsdag: 2019-11-22   

Publicerades: 2019-10-28

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,1miljarder kronor, och har över 800 medarbetare. Inom Specialistkliniker är verksamheterna grupperade i fyra områden; lokala sjukhus, ögonsjukvård, psykiatri samt övriga somatiska specialiteter.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Halland och Skåne. Verksamheterna bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Capio Ångest och Depression är en specialistpsykiatrisk mottagning som vänder sig till vuxna patienter med svår ångest och/eller depression från hela Stockholm läns landsting. Mottagningen startade 2017. Uppdraget inkluderar även konsultativa insatser och neuropsykiatriska utredningar.

Beskrivning av tjänst

Vi söker nu medicinsk sekreterare till vår öppenvårdsmottagning på Södermalm

Beskrivning:
Vi söker dig som är intresserad av att tillsammans med våra övriga sekreterare bidra till och ombesörja vår administration. Som medicinsk sekreterare är du navet i mottagningsarbetet och har en viktig funktion både för patienter, personal och remittenter. Du arbetar med journalsystem, remisshantering, bokningar och registrering, samt är ansiktet utåt i telefon, kassa och reception. Arbetet är varierande och kan fördelas i teamet utifrån intresse och kompetens. Teamarbete är en viktig funktion för att nå bättre resultat för våra patienter. Du arbetar självständigt i nära samverkan med kollegor och andra professioner. Vi lägger vikt vid att både patienter och kollegor känner sig väl bemötta, välinformerade och har förtroende för oss. Goda möjligheter att utvecklas finns. Mottagningen ligger på Södermalm intill tunnelbanans röda linje och pendeltåg. Frukost serveras varje dag.

 Arbetsuppgifter

  • Bokningar, journalskrivning, remisshantering och registrering i Take Care
  • Reception och kassa
  • Telefon, TeleQ
  • Arbetsuppgifter utifrån intresse och kompetens

Kvalifikationer
Medicinsk sekreterare med erfarenhet av att arbeta inom psykiatrin. God förmåga att uttrycka dig i tal och i skrift på svenska. Meriterande är vidareutbildning i Take Care, Qlikview och KVÅ.

Personliga egenskaper
Som medicinsk sekreterare värdesätter vi att du är vänlig, strukturerad och noggrann med en önskan att hålla dig uppdaterad inom ditt område. Vi söker en serviceinriktad person med god förmåga att bemöta patienter och personal. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tillsvidaretjänst 100 %. Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar. Vi tillämpar flextid och kollektivavtal. Du får tjänstepension och friskvårdsbidrag. Tillträde efter överenskommelse med 6 mån provanställning.
Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Cecilia Olsson Lynch, Enhetschef, Tel:070-930 77 37

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Medicinsk sekreterare till Reumatologmottagningen Capio Singelgatan Malmö
Capio Citykliniken Malmö Singelgatan
2020-01-31
Medicinsk sekreterare till Capio Citykliniken Malmö Västra Hamnen
Capio Citykliniken Malmö Västra Hamnen
2020-01-05
Medicinsk sekreterare
Capio Vårdcentral Hovshaga
2019-12-08
Medicinsk sekreterare
Capio Citykliniken Malmö Centrum
2019-12-04
Medicinsk sekreterare med placering inom Medicinakuten
Medicinkliniken
2019-11-30
Vårdadministratör/Medicinsk sekreterare
Capio Specialistvård Motala
2019-11-24