Capio BUP söker Enhetschef till vår nyöppnade mottagning

Sista ansökningsdag: 2020-12-10   

Publicerades: 2020-11-11

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,1miljarder kronor, och har över 800 medarbetare.
Inom Specialistkliniker är verksamheterna grupperade i fyra områden; lokala sjukhus, ögonsjukvård, psykiatri samt övriga somatiska specialiteter.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland och Halland. Verksamheterna bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Capio Psykiatri startar upp två nya mottagningar, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk öppenvård, BUP.

Beskrivning av tjänst

Vill du bli en av oss?

Capio Psykiatri är i en spännande utvecklingsfas och kommer att öppna två nya öppenvårdsmottagningar, barn- och ungdomspsykiatrisk specialistvård, BUP,
1 juni 2021.
Mottagningarna kommer vara är centralt belägna i Motala och Mjölby.

Vi kommer att arbetar på uppdrag av Region Östergötland.

Capio BUP ska ansvara för patienter som är i behov av barn och ungdomspsykiatrisk specialistvård (BUP) i öppenvård och som kommer på remiss eller söker direkt till Capios verksamhet i form av en egenremiss.

Vi söker nu en enhetschef

Som enhetschef är du direkt underställd Regionchefen och ingår i ledningsgruppen. Du har det operativa ansvaret för personal, ekonomi och verksamheten.
Du ansvarar bland annat för daglig drift av verksamheten med bemanning, mål och uppföljning av produktion/produktivitet och har medarbetar- och lönesamtal samt ansvar för arbetsmiljöarbetet.

Som enhetschef är du ofta ansiktet utåt och en viktig ambassadör för Capio.
Samverkan med region Östergötland, vårdgrannar och andra huvudmän är en viktig del i ditt arbete.
Vi erbjuder även fortbildning och nätverksträffar för alla enhetschefer inom affärsområdet samt handledning vid behov.

Kvalifikationer: Du som söker tjänsten som enhetschef är utbildad leg sjuksköterska, leg psykolog eller likvärdig högskolekompetens. Gärna med erfarenhet från psykiatrisk verksamhet.
Tidigare chefs-/ledarerfarenhet, liksom erfarenhet av arbete med ekonomi, personal och journalsystem.
För att du ska lyckas i uppdraget som enhetschef tror vi att det är viktigt att du har god organisatorisk förmåga, är lösningsfokuserad och vågar fatta beslut samt att du både har intresse för arbetsuppgifter av administrativ karaktär och kliniskt arbete.

Personliga egenskaper: Som person är du självständig, initiativrik, flexibel, ansvarstagande och professionell. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor: Tillsvidare, heltid. Uppdraget startar 2021-06-01.
Vi tillämpar sex månaders provtjänstgöring.

Vi erbjuder: En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar samt friskvårdsbidrag.

 

 

 

 

 

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Annelie Åberg, Regionchef , Tel:0734-44 98 80

Annelie Åberg, Tel:annelie.aberg@capio.se

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Östergötlands län
Capio Psykiatri
2020-12-09
Stockholms län
Capio Geriatrik
2020-12-04