Capio Globen Ögonklinik söker Ögonsjuksköterska/Optiker

Sista ansökningsdag: 2019-08-13   

Publicerades: 2019-06-28

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,1miljarder kronor, och har över 800 medarbetare. Inom Specialistkliniker är verksamheterna grupperade i fyra områden; lokala sjukhus, ögonsjukvård, psykiatri samt övriga somatiska specialiteter.

Capio Ögon är det gemensamma varumärket för Capio Medocular, Capio Globen Ögonklinik och Capio Scanloc Ögon. Sedan starten 1986 har vi ständigt fokuserat på hög medicinsk kvalitet och patientnöjdhet. Vi är Nordens största privata ögonsjukvårdsföretag. Verksamheten omfattar medicinsk och kirurgisk ögonsjukvård, främst gråstarr- och synfelskirurgi. Capio Ögon har kliniker på ett flertal ställen i landet: Stockholm, Göteborg, Kungsbacka, Malmö, Lund, Uppsala, Jönköping samt filialer på ett antal orter.

Globen Ögonklinik bildades 1995 och utför över 50 000 patientbesök varje år. Vi har för närvarande totalt 60 medarbetare inklusive specialister. Sedan starten har vi levererat högkvalitativ ögonsjukvård via vårt avtal med Stockholms läns landsting och nu ingår vi i det fria vårdvalet Förutom vår stora mottagningsverksamhet så utför vi även gråstarroperationer, synfelsbehandlingar och polikliniska operationer vilket innebär att vi genomför närmare 6 000 operationer årligen. Vi är ISO certifierade för både kvalitet och miljö och är numera en del av Capio Medocular.

Beskrivning av tjänst

Capio Ögon satsar för fortsatt utveckling och söker nu Ögonsjuksköterska/Optiker till Globen Ögonklinik.
Välkommen att vara med på vår spännande utvecklingsresa.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta i professionellt team med såväl ögonmottagning som kataraktkirurgi och synfelskirurgi. Vi erbjuder dig en verksamhet med stort kvalitetsfokus samt trevliga och positiva kollegor.

Efterfrågad Erfarenhet, utbildning och kunskap
Leg. Ögonsjuksköterska/Leg Optiker det är meriterande om du har en masterutbildning.

Du är Flexibel, har god Samarbetsförmåga, är tydlig och strukturerad.

Anställningsvillkor:
Tillsvidare tjänst, heltid, tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Vi är anslutna till Vårdföretagarna och du får en privat sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag. Vi har en attraktiv pensionsförsäkring.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100 %

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse/omgående

Kontaktperson Capio

Catharina Palmcrantz, Tel: 0709565432

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.