Capio Hjärnhälsan söker Leg. psykolog med utredningskompetens

Sista ansökningsdag: 2021-08-31   

Publicerades: 2021-07-07

Beskrivning av tjänst

Capio Hjärnhälsan satsar för fortsatt växande och söker nu Leg. psykolog med utredningskompetens till vår mottagning i Örebro.

 

Capio Hjärnhälsan startade sin verksamhet i Örebro i april 2018. Vår mottagning ligger i fräscha lokaler på Fredsgatan i centrala Örebro. Sedan starten har verksamheten växt, och avser att fortsätta växa. Mottagningen i Örebro utgörs av ett team med arton psykologer, specialistläkare, två medicinska vårdadministratörer och en enhetschef, tillika psykolog. Alla medarbetare sitter nära varandra i egna kontor, vilket innebär möjlighet till kommunikation och kollegialt stöd. Även handledning erbjuds. På mottagningen hålls regelbundna teammöten med fokus på kompetensutveckling och utvecklingsarbete. Som psykolog har man i varje enskild utredning ett nära samarbete med en erfaren psykiatriker. Som nyanställd ges ett mentorsstöd av psykolog på mottagningen.

Vår verksamhet kännetecknas av stort fokus på högkvalitativ vård, ett gott bemötande och ett stort engagemang bland våra medarbetare. Vårt huvudfokus är neuropsykiatriska utredningar med autism- samt ADHD-frågeställning. Vi utreder såväl barn och ungdomar som vuxna. I nuläget söker vi särskilt psykolog med vana att utreda barn och ungdomar. Vårt arbete bygger på en genomarbetad struktur. Detta skapar tydlighet för medarbetaren, samtidigt finns det en stor frihet för den enskilda psykologen att planera sitt arbete inom denna struktur. Möjlighet finns att delvis arbeta hemifrån om man önskar det.

 

Arbetsuppgifter: Det huvudsakliga uppdraget är att göra neuropsykiatriska utredningar. I dessa ingår psykologiska testningar med ex. WAIS-IV, WISC-V och WPPSI-IV, samtal, strukturerade och semi-strukturerade intervjuer, anamnestagningar, kontakt med skola/arbete och återkopplingar. Utlåtandeskrivning är också en viktig arbetsuppgift för psykologen.
Tjänsten kan eventuellt även komma att innefatta annat psykologarbete.

Kvalifikationer: Leg. psykolog med erfarenhet av att genomföra neuropsykiatriska utredningar. Erfarenhet av neuropsykiatriskt utredningsarbete med barn och ungdomar är meriterande.

Personliga egenskaper: Som person är du självständig, initiativrik, flexibel, ansvarstagande och professionell. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor: Heltid, tjänstgöring måndag-fredag. Tillträde efter överenskommelse.
6 mån provanställning.

 

I denna rekrytering tillämpas löpande urval.

 

ORGANISATION

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare.

Capio Hjärnhälsan tillhör Capio Psykiatri och är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Närke, Östergötland, Halland och Skåne. Verksamheterna bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Enhetschef Robert Sjölund robert.sjolund2@capio.se, Tel:073-334 23 91

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Skåne län
Capio Vårdcentral Malmö Singelgatan
2021-08-29
Stockholms län
Capio Vårdcentral Nynäshamn
2021-08-23
Stockholms län
Capio Vårdcentral Ringen
2021-08-15
Stockholms län
Capio Närsjukvård Region Stockholm Norr
2021-08-15
Stockholms län
Capio Närsjukvård Region Stockholm Syd
2021-08-13
Stockholms län
Capio Vårdcentral Lina Hage
2021-07-30
Västra Götalands län
Capio Lundby Närsjukhus
2021-07-29
Ospecificerad arbetsort
Capio Go
2021-07-28