Capio Hjärnhälsan söker PTP-psykolog

Sista ansökningsdag: 2021-08-31   

Publicerades: 2021-07-07

Beskrivning av tjänst

Capio Hjärnhälsan satsar för fortsatt växande och söker nu PTP-psykolog till vår mottagning i Örebro.

 

Capio Hjärnhälsan startade sin verksamhet i Örebro i april 2018. Vår mottagning ligger i fräscha lokaler på Fredsgatan i centrala Örebro. Sedan starten har verksamheten växt, och avser att fortsätta växa. Mottagningen i Örebro utgörs av ett team med 18 psykologer, en specialistläkare, två medicinska vårdadministratörer och en enhetschef, tillika psykolog. Vi har även erfarenhet av att ha PTP-psykologer på mottagningen. PTP-psykologer som också fortsatt arbeta kvar hos oss som legitimerade psykologer. Alla medarbetare sitter nära varandra i egna kontor, vilket innebär möjlighet till kommunikation och kollegialt stöd. På mottagningen hålls regelbundna teammöten med fokus på kompetensutveckling och utvecklingsarbete. Som PTP-psykolog har man förutom sin handledare även i varje enskild utredning ett nära samarbete med en erfaren psykiatriker.

Vår verksamhet kännetecknas av stort fokus på högkvalitativ vård, ett gott bemötande och ett stort engagemang bland våra medarbetare. Vårt huvudfokus är neuropsykiatriska utredningar med autism- samt ADHD-frågeställning. I nuläget utreder vi främst barn och ungdomar. Vårt arbete bygger på en genomarbetad struktur. Detta skapar tydlighet för medarbetaren, samtidigt finns det en stor frihet för den enskilda PTP-psykologen att med stöd av sin handledare planera sitt arbete inom denna struktur.

 

Arbetsuppgifter: Det huvudsakliga uppdraget är att göra neuropsykiatriska utredningar under handledning. I dessa ingår psykologiska testningar med ex. WAIS-IV och WISC-V, samtal, strukturerade och semi-strukturerade intervjuer, anamnestagningar, kontakt med skola/arbete och återkopplingar. Utlåtandeskrivning är också en viktig arbetsuppgift för PTP-psykologen.
Tjänsten kommer även att innefatta annat psykologarbete som socialstyrelsen kräver under PTP-året.

Kvalifikationer: Vi söker dig som har fullgjord psykologexamen. Erfarenhet av neuropsykiatri och/eller erfarenhet av arbete med barn och ungdomar är meriterande.

Personliga egenskaper: Som person är du självständig, initiativrik, ansvarstagande och professionell. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor: Visstidsanställning heltid 1 år, tjänstgöring måndag-fredag. Tillträde efter överenskommelse.

 

I denna rekrytering tillämpas löpande urval!

 

ORGANISATION

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare.

Capio Hjärnhälsan tillhör Capio Psykiatri och är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Närke, Östergötland, Halland och Skåne. Verksamheterna bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Enhestchef Robert Sjölund robert.sjolund2@capio.se, Tel:073-334 23 91

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Gårda
2021-08-22