Capio Maria LARO Helsningborg söker leg sjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2019-03-28   

Publicerades: 2019-02-28

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,6 miljarder kronor, och har över 1 500 medarbetare. Specialistkliniker har verksamhet inom flera områden: bl a geriatrik, ögonsjukvård, psykiatri och olika vårdvalsspecialiteter.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Halland och Skåne. Verksamheterna bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Capio Maria bedriver LARO-verksamhet - Läkemedelsassisterad rehabilitering vid opiatberoende på uppdrag av Region Skånes vårdval som infördes 2014. Capio Maria har bedrivit LARO-verksamhet i Stockholm sedan 1999. Uppdraget är ett medicinskt helhetsåtagande för patienter som innefattar psykologisk och farmakologisk behandling, koordinering och planering av vård och behandling, neuropsykiatriska utredningar samt enklare somatiskt omhändertagande relaterat till missbruksproblematik.

Beskrivning av tjänst

Vill du ha ett jobb som är lärorikt och roligt? Nu när en av våra medarbetare slutar, söker vi efter en ny kollega!

Vi söker nu sjuksköterska till vår LARO-mottagning i Helsingborg

Capio Psykiatri Helsingborg bedriver sedan 5 år LARO-verksamhet - Läkemedelsassisterad rehabilitering vid opiatberoende på uppdrag av Region Skåne. Uppdraget är ett medicinskt helhetsåtagande för patienter i LARO som innefattar psykologisk och farmakologisk behandling, koordinering och planering av vård och behandling, psykologisk testning samt enklare somatiskt omhändertagande relaterat till missbruksproblematik.

I arbetet som sjuksköterska på vår LARO-mottagning ingår medicinadministration och psykosocialt behandlingsarbete. Vår inställning är att allt alltid kan bli bättre och därför arbetar vi med ständiga förbättringar och lägger stor vikt vid kvalitetshöjande arbete. Du får tillsammans med övriga behandlare kontinuerlig handledning och har möjlighet till utbildning/ kurser i t ex MI och Återfallsprevention.

Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har specialistutbildning i psykiatri, men lika stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning. Heltid, dagtid måndag-fredag, med tjänstgöring var 3:e helg.

Tillträde: Enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Sven-Olof Johansson , Tel:073-9015486

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Capio Maria Pelarbacken söker leg sjuksköterska
Capio Psykiatri
2019-04-19
Capio Psykiatri söker vik leg sjuksköterska till heldygnsavdelning
Capio Psykiatri
2019-03-25