Capio Maria söker Enhetschef

Sista ansökningsdag: 2019-03-07   

Publicerades: 2019-02-07

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Halland och Skåne. Verksamheterna bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Capio Maria bedriver LARO-verksamhet - Läkemedelsassisterad rehabilitering vid opiatberoende på uppdrag av Region Skånes vårdval som infördes 2014. Capio Maria har bedrivit LARO-verksamhet i Stockholm sedan 1999. Uppdraget är ett medicinskt helhetsåtagande för patienter som innefattar psykologisk och farmakologisk behandling, koordinering och planering av vård och behandling, neuropsykiatriska utredningar samt enklare somatiskt omhändertagande relaterat till missbruksproblematik.

Beskrivning av tjänst

Vi söker nu enhetschef till våra LARO-mottagningar i Helsingborg & Landskrona

Capio Maria Landskrona och Capio Maria Helsingborg bedriver sedan 5 år LARO-verksamhet - Läkemedelsassisterad rehabilitering vid opiatberoende på uppdrag av Region Skåne.
Uppdraget är ett medicinskt helhetsåtagande för patienter i LARO som innefattar psykologisk och farmakologisk behandling, koordinering och planering av vård och behandling, psykologisk testning samt enklare somatiskt omhändertagande relaterat till missbruksproblematik.

Som enhetschef är du direkt underställd verksamhetschefen och ingår i ledningsgruppen. Du har det operativa ansvaret för personal, ekonomi och verksamheten.
Du ansvarar bland annat för daglig drift av verksamheten med bemanning, mål och uppföljning av produktion/produktivitet och har medarbetar- och lönesamtal samt ansvar för arbetsmiljöarbetet.
Som enhetschef för våra LARO-mottagningar ingår även ett visst kliniskt arbete, varför psykiatrisk- & beroendekompetens är meriterande.

Som enhetschef är du ofta ansiktet utåt och en viktig ambassadör för Capio.
Samverkan med region Skåne, vårdgrannar och andra huvudmän är en viktig del i ditt arbete.
Vi erbjuder även fortbildning och nätverksträffar för alla enhetschefer inom affärsområdet samt handledning vid behov.

Kvalifikationer: Du som söker tjänsten som enhetschef är utbildad leg sjuksköterska, gärna med erfarenhet från psykiatrisk verksamhet.
Tidigare chefs-/ledarerfarenhet, liksom erfarenhet av arbete med ekonomi, personal och journalsystem.
För att du ska lyckas i uppdraget som enhetschef tror vi att det är viktigt att du har god organisatorisk förmåga, är lösningsfokuserad och vågar fatta beslut samt att du både har intresse för arbetsuppgifter av administrativ karaktär och kliniskt arbete.

Arbetstid/Varaktighet; Tjänsten är heltid tillsvidare, med tillträde enligt överenskommelse.
Vi tillämpar sex månaders provtjänstgöring.

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Annika Andersson, Verksamhetschef , Tel:073-90 15 456

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.