Capio Ögon söker undersköterska

Sista ansökningsdag: 2021-06-30   

Publicerades: 2021-06-11

Om oss

Capio Specialistkliniker är Capio Sveriges drivhus med uppdrag att både förvärva och etablera nya verksamheter samtidigt som vi driver stora delar av Capios Specialistvård.
Capios uppdrag är att ge varje enskild patient bästa möjliga livskvalité vilket vi levererar med stöd av vår Capiomodell. Modellen bygger på ständig förbättring och strukturerad uppföljning med kontinuerlig mätning av verksamhetens resultat, såväl inom kvalité som produktion och ekonomi. Vi strävar ständigt efter en allt högre medicinsk kvalité och ser nya möjligheter framöver bl a med hjälp av den digitalisering som pågår.
Capio Specialistkliniker är ett mångfacetterat affärsområde beaktat både de medicinska specialiteterna, affärsmodellen med såväl vårdval som upphandlad verksamhet och den geografiska spridningen. Därav har vi valt att organisera verksamheten med en starkt decentraliserad styrning och all utveckling sker i nära samverkan mellan affärsområdet och respektive patientområde.
Capio Specialistkliniker har idag 30 enheter och vi är ca 900 medarbetare som hjälps åt att leverera uppdraget. Verksamheten är indelad i fyra patientområden: Capio Ögon, Capio Psykiatri, Capio Närsjukhus samt Capio Single Episodes med verksamheter inom ÖNH, Gynekologi, Obesitas, Urologi och Ultraljud.

Capio Ögon är det gemensamma varumärket för Capio Medocular, Capio Globen Ögonklinik och Capio Scanloc Ögon.
Sedan starten 1986 har vi ständigt fokuserat på hög medicinsk kvalitet och patientnöjdhet. Vi är Nordens största privata ögonsjukvårdsföretag. Verksamheten omfattar medicinsk och kirurgisk ögonsjukvård, främst gråstarr- och synfelskirurgi.
Capio Ögon har kliniker på ett flertal ställen i landet: Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Uppsala, Jönköping, Skövde, Trollhättan samt filialer på ett antal orter.

Beskrivning av tjänst

Capio Ögon satsar för fortsatt utveckling och startar en ny verksamhet i Linköping hösten 2021.

Vi söker nu undersköterska till våran nya mottagning i centrala Linköping.

Välkommen att vara med på vår spännande utvecklingsresa.

Vi planerar starta nya verksamheten preliminärt 1 oktober 2021 som kommer vara placerad i centrala Linköping, vi kommer att arbeta på uppdrag av Region Östergötland.

Våra verksamheter kännetecknas av fokus på högkvalitativ vård, Bästa Bemötande och Behandling
och genuint engagemang bland våra medarbetare. Vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter i en miljö där du arbetar tillsammans övrig medicinsk personal, läkare och administrativ personal.

Vi söker nu en undersköterska till vår till ögonmottagning i centrala Linköping.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor. Händelserika miljöer stimulerar dig och du klarar av att hålla många bollar i luften och är stresstålig samtidigt som du kan skapa struktur och ha ett gott ordningssinne.
Vidare har du en professionell attityd med positiv energi där du tar egna initiativ och kan rycka in där det behövs.
Vi söker nu en undersköterska med placering på operation.

Arbetsuppgifter: Som undersköterska vid operationsenheten är du en viktig del i vårt operationsteam och du har ett nära samarbete med en operationssjuksköterska. Arbetsuppgifterna består av förberedelser och iordningsställande inför, under och efter operationer, handhavande av god aseptisk teknik samt patientinformation.

Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av operationsarbete.
Du är en positiv person med en öppen attityd vilket bidrar till en god stämning på arbetsplatsen och att patienten känner sig trygg. Då teamarbete är en viktig del i ditt arbete har du en god förmåga att samarbeta med andra. Både arbetsuppgifter och arbetstempo kan variera så för att trivas hos oss bör du gilla omväxling och ha förmågan att ta egna initiativ.
Har du erfarenhet av arbete vid ögonklinik är detta meriterande. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. God datorvana. Goda kunskaper i tal och skrift.

Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning, hel- eller deltid. Du arbetar dagtid måndag-fredag. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning sex månader.

Vi hanterar inkommande ansökningar löpande. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi erbjuder attraktiva villkor! Vi är anslutna till Vårdföretagarna. Du får en privat sjukvårdsförsäkring,friskvårdsbidrag och pensionsförsäkring som anställd.

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 80-100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommet

Kontaktperson Capio

Catharina Palmcrantz, Tel:070 956 54 32

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Skåne län
Capio Novakliniken Sjöstaden Ystad
2021-08-08
Skåne län
Capio Citykliniken Kristianstad
2021-07-11
Skåne län
Capio Vårdcentral Simrishamn
2021-07-03
Skåne län
Capio Novakliniken Gärsnäs
2021-07-01
Skåne län
Capio Novakliniken Gärsnäs
2021-06-30
Västerbottens län
Capio Hälsocentral Dragonen
2021-06-27
Skåne län
Capio Citykliniken Malmö Centrum
2021-06-25