Capio Närsjukvård söker distriktssköterska med intresse för ledarskap

Sista ansökningsdag: 2017-11-30   

Publicerades: 2017-10-12

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialist-sjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på 83 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning av tjänst

Har du funderat på hur du skulle klara av ett chefsuppdrag inom primärvården?

Till rätt person ger vi möjligheten att testa sin förmåga som chef i mindre chefsuppdrag och samtidigt ges möjligheten att växa som chef och ledare för att i framtiden kunna ta större chefsuppdrag.

I rollen arbetar du nära verksamhetschef och tar ett stort ansvar för den dagliga driften av vårdcentralen. Du kommer att arbeta med exempelvis personal- och verksamhetsplanering i kombination med kliniskt arbete. Det är en bred roll där du får möjlighet att ta ett stort ansvar för verksamheten tillsammans med verksamhetschef. Ansvarsfördelningen, mandat och arbetsuppgifter är inte helt förbestämda utan det finns utrymme att forma rollen efter intresse, behov och förutsättningar. Du rapporterar till Verksamhetschef.

Kvalifikationer

Du är distriktssjuksköterska med ledarerfarenhet eller med starkt intresse för människor och ledarskap. Du bör ha erfarenhet och vara väl förtrogen med primärvårdsverksamhet. Du bör ha erfarenhet av kvalitetsarbete inom primärvården och god kännedom och intresse av patientflöden.

Du är en tydlig och förtroendeingivande person med en god förmåga att strukturera, prioritera och se logiska samband. Du är stabil och trygg som person och ledare, med god förmåga att skapa varaktiga relationer med medarbetare och patienter. Du har en god förmåga att se på verksamheten ur ett övergripande perspektiv och kan samtidigt hantera och prioritera mellan högt och lågt.

Detta är en generell annons som inte vänder sig till en specifik vårdcentral.
Mer information ges vid personlig kontakt.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Du är varmt välkommen med din ansökan till:

hanna.persson3@capio.se

Ansök senast: 2017-11-30

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com