Capio Ögon söker Ögonsjuksköterska/Operationssjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2020-09-23   

Publicerades: 2020-08-25

Om oss

Capio Medocular har funnits i Jönköping sedan 2014 och bedriver gråstarrkirurgi och ögonmottagning inom vårdval. Förutom det så har vi privata patienter och utför även synfelsoperationer.
Vi har mycket centralt belägna lokaler på Lantmätargränd 59.

Beskrivning av tjänst

Vi söker nu Ögonsjuksköterska alt. Operationssjuksköterska till vår verksamhet i centrala Jönköping.

Verksamheten har i nuläget nio anställda; ögonläkare, ögonsjuksköterskor, optiker, undersköterska och vårdadministratör.

Arbetet är huvudsakligen på operation med instrumentering, förberedelser av patienter, sterilhantering, mm men även telefonrådgivning och mottagningsarbete ingår i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer: Meriterande med erfarenhet av ögonoperationsverksamhet samt om du har har ett par års erfarenhet som operationssjuksköterska. 

Vi värdesätter framför allt att du är en glad, trevlig och positiv person och tycker om samarbete samt att lära av varandra. Du är smidig och flexibel samt lyhörd.
Vi tycker att det är kul att jobba i ett högt tempo och det underlättar om du är likasinnad, samt är intresserad av att testa nya förslag och själv gärna bidrar med egna.

Anställningsvillkor/varaktighet: Tillsvidare, heltid. Tillträde efter överenskommelse.
6 mån provanställning.

Vi har som personalförmån Privat gruppsjukförsäkring samt friskvårdsbidrag.

Läs gärna mer på vår hemsida.

 

 

 

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Malin Dahlqvistg, Verksamhetschef , Tel:036-291 47 10

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Västra Götalands län
Capio Lundby Närsjukhus
2020-10-01