Capio psykiatri i Linköping söker leg psykolog

Sista ansökningsdag: 2019-12-07   

Publicerades: 2019-11-07

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,1miljarder kronor, och har över 800 medarbetare. Inom Specialistkliniker är verksamheterna grupperade i fyra områden; lokala sjukhus, ögonsjukvård, psykiatri samt övriga somatiska specialiteter.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Halland och Skåne. Verksamheterna bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Vi är en specialistpsykiatrisk mottagning och behandlar utifrån detta psykiatrisk problematik som psykossjukdom, bipolär sjukdom, ADHD, autismspektratillstånd, personlighetsproblematik samt svår depression och allvarliga ångesttillstånd. Vår mottagning ligger på Nygatan centralt i Linköping. Vi har 25 medarbetare där huvuddelen har lång erfarenhet av öppenvårdspsykiatri. Vi arbetar sedan januari 2011 på uppdrag av Region Östergötland. Sedan våren 2016 är vi HBTQ-diplomerade.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Capio psykiatri i Linköping satsar för fortsatt utveckling och ser behovet av att utöka med ytterligare en psykolog.

Arbetsuppgifter

Som psykolog hos oss förväntas du utföra sedvanliga arbetsuppgifter inom psykiatriskt öppenvårdsarbete, så som bedömning, behandling och utredning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och som har intresse för att arbeta med neuropsykiatriska utredningar och behandlingsarbete med inriktning mot KBT. Tidigare arbete inom vuxenpsykiatri är meriterande.Villkor

PsykologlegitimationAnställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Kontaktperson Capio

Åsa Tornell, enhetschef/ leg psykolog, Tel:010-1039021

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Psykolog
Capio Citykliniken Halmstad
2019-11-29
Psykolog
Capio Vårdcentral Kungsholmen
2019-11-29
Leg. Psykolog
Capio Läkarhus Stenungsund
2019-11-28
Capio Ätstörningscenter söker KBT terapeut!
Capio Psykiatri
2019-11-16