Capio Psykiatri Linköping söker legitimerad sjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2019-08-30   

Publicerades: 2019-07-30

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,1miljarder kronor, och har över 800 medarbetare. Inom Specialistkliniker är verksamheterna grupperade i fyra områden; lokala sjukhus, ögonsjukvård, psykiatri samt övriga somatiska specialiteter.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Halland och Skåne. Verksamheterna bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Vi är en specialistpsykiatrisk mottagning och behandlar utifrån detta psykiatrisk problematik som psykossjukdom, bipolär sjukdom, ADHD, autismspektratillstånd, personlighetsproblematik samt svår depression och allvarliga ångesttillstånd. Vår mottagning ligger på Nygatan centralt i Linköping. Vi har 25 medarbetare där huvuddelen har lång erfarenhet av öppenvårdspsykiatri. Vi arbetar sedan januari 2011 på uppdrag av Region Östergötland. Sedan våren 2016 är vi HBTQ-diplomerade.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vår öppenvårdsmottagning i Linköping ligger på Nygatan, centralt och med närhet till Resecentrum. På mottagningen arbetar 25 fast anställda medarbetare: specialistläkare, ST-läkare, psykologer, legitimerade psykoterapeuter, specialistsjuksköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeuter, skötare, dietist och vårdadministratörer. Vi strävar efter en bredd i vårt behandlingsutbud och ser mångfald som en styrka.

Vi söker nu en legitimerad sjuksköterska till vår öppenvårdsmottagning i Linköping.

Vi söker en kollega som vill vara en del av vår mottagning. Vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi söker dig som är ansvarsfull och flexibel med god förmåga både till självständigt arbete samt samarbete med kollegor och samverkanspartners.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga uppgifter för sjuksköterskor i öppenvård som medicininsättning och -uppföljning, stödsamtal och rådgivning. Beroende på kompetens arbetar våra sjuksköterskor även med exempelvis bedömning av nya patienter och psykoterapier.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Vi ser helst att du är färdig specialistsjuksköterska med psykiatriinriktning men även legitimerade sjuksköterskor med intresse för psykiatri är välkomna att söka. Tidigare erfarenhet från arbete med psykiatrisk problematik är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Heltid 40 timmar/vecka, arbetstid är dagtid vardagar. Tillträde enligt överenskommelse.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Matilda Elm, enhetschef, Tel:010-103 90 21

Birgitta Manner, HR Business Partner, Tel:08-590 009 62

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Capio Psykiatri söker Sjuksköterska till vår psykosmottagning i Kungsängen
Capio Psykiatri
2019-09-20
Capio Psykiatri söker leg sjuksköterska till Öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri
2019-08-25