Capio Psykiatri söker legitimerad psykolog

Sista ansökningsdag: 2019-02-10   

Publicerades: 2019-01-10

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Halland och Skåne och verksamheten bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Vi är en specialistpsykiatrisk mottagning som tar hand om psykisk problematik som till exempel psykossjukdom, bipolär sjukdom, ADHD och borderline/emotionellt instabil personlighetsstörning. Ett annat exempel är allvarlig ångest och/eller depression som behandlats inom primärvården men utan större resultat. Vår mottagning ligger på Trädgårdsgatan centralt i Norrköping med närhet till Resecentrum. Vi har 25 medarbetare där huvuddelen har lång erfarenhet av öppenvårdspsykiatri. Vi arbetar sedan januari 2011 på uppdrag av Region Östergötland. Sedan våren 2016 är vi HBTQ-diplomerade.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vi erbjuder ett stimulerande arbete för dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet i en fortsatt positiv riktning. Vi värderar både ett bra bemötande, tillgänglighet och effektivitet. Som person bör du vara flexibel och van vid såväl teamarbete som att arbeta självständigt.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med mottagningens andra psykologer kommer du att arbeta med kliniskt patientarbete, vilket hos oss inkluderar bedömningar, neuropsykiatriska utredningar, personlighetsutredningar samt behandlingar. Behandlingar kan ske både individuellt och i grupp. Vi arbetar i team så du kommer också att arbeta med andra professioner. Metodhandledning och handledning i utredningsarbete är en självklarhet på mottagningen.

Kvalifikationer

vi söker dig som är legitimerad psykolog och erfarenhet från psykiatri är meriterande

Villkor

Tillträde efter överenskommelse. Tjänsten är heltid, 40 timmar per vecka. Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar.Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Hilding Joachim, Tel:072-2303019

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Psykolog
Capio Vårdcentral Liljeforstorg
2019-02-11
Psykolog
Capio Göingekliniken Hässleholm
2019-02-10
Psykolog
Capio Vårdcentral Sävedalen
2019-02-03
Psykolog till Capio Vårdcentral Bro
Capio Vårdcentral Bro
2019-02-03