Capio Psykiatri söker psykolog till Psykiatrisk öppenvårdsmottagning

Sista ansökningsdag: 2020-01-31   

Publicerades: 2019-12-16

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Halland och Skåne. Verksamheterna bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Capio Psykiatri Järfälla erbjuder psykiatrisk öppenvård i norra länet för vuxna i Stockholmskommunerna Järfälla och Upplands-Bro. Mottagningen erbjuder utredning, bedömning, diagnostik, behandling och vård samt stöd och rådgivning till patienter med psykisk sjukdom.

Beskrivning av tjänst

Vill du bli en av oss?
Vi söker nu leg specialistpsykolog i neuropsykologi till vår allmänpsykiatriska öppenvårdsmottagningen i Jakobsberg. 

Capio Psykiatri - Jakobsberg är i en spännande utvecklingsfas och startade den 5 maj 2019. Mottagningen är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning. Öppenvårdsmottagningen är belägen på Jakobsbergs sjukhus.

Du kommer att tillsammans med övriga yrkeskategorier arbeta för att utveckla verksamheten. På Capio Psykiatri pågår ständigt utvecklingsarbete och vi har ett utbildningsvänligt arbetsklimat. Du kommer tillsammans med övriga yrkeskategorier arbeta för att utveckla verksamheten vid mottagningen. Arbetet är stimulerande, med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling.
Vi strävar efter att erbjuda bästa möjliga kvalitet i diagnostik, behandling och bemötande. Vi arbetar utifrån evidensbaserade, beprövade metoder, och vi följer internationella, nationella och regionala riktlinjer.
Vårt nya uppdrag startade den 5 maj 2019 på uppdrag av Region Stockholm.

 

Arbetsuppgifter:  Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att utföra neuropsykiatriska utredningar. Arbetet innebär i hög grad självständigt arbete och arbete i team med övriga kollegor.

Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad psykolog med specialistutbildning i neuropsykologi, gärna med erfarenhet av psykiatri.

Varaktighet/Arbetstid: Tillsvidare, heltid, tjänstgöring måndag - fredag med viss helgtjänstgöring lördagar. Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar flextid,samt
6 mån provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Marie Malmberg, Tel:08-684 00 462

Anna Fahlgren, Tel:08 580 040 88

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Capio Psykiatri söker psykolog till Psykiatrisk öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri
2020-02-28
Psykolog online till Capio Go
Capio Go
2020-02-27
Psykolog
Capio Vårdcentral Farsta
2020-02-24
Psykolog till Capio Vc Södermalm
Capio Vårdcentral Södermalm
2020-02-03
Psykolog
Capio Vårdcentral Farsta
2020-01-31
Psykolog till Ösmo/Sorunda Vårdcentral
Capio Vårdcentral Ösmo/Sorunda
2020-01-31