Capio Psykiatri söker Sjuksköterska till vår psykosmottagning i Kungsängen

Sista ansökningsdag: 2019-05-02   

Publicerades: 2019-04-02

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,6 miljarder kronor, och har över 1 500 medarbetare. Specialistkliniker har verksamhet inom flera områden: bl a geriatrik, ögonsjukvård, psykiatri och olika vårdvalsspecialiteter.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Halland och Skåne. Verksamheterna bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Capio Psykiatri Järfälla erbjuder psykiatrisk öppenvård i norra länet för vuxna i Stockholmskommunerna Järfälla och Upplands-Bro. Mottagningen erbjuder utredning, bedömning, diagnostik, behandling och vård samt stöd och rådgivning till patienter med psykisk sjukdom.

Beskrivning av tjänst

Vill du bli en av oss?

Capio Psykiatri är i en spännande utvecklingsfas och startar ny psykosmottagning i Kungsängen, Upplands Bro, 5 maj 2019.

Vi söker nu leg sjuksköterska till vår nya mottagning.

Capio Psykiatri – psykosmottagning Kungsängen är en mottagning för patienter med psykossjukdom och autismspektrumstörning för boende i Upplands Bro och Järfälla kommuner.

Arbetsuppgifter:
Som sjuksköterska arbetar du med sedvanliga medicinska uppgifter såsom administrering och dispensering av läkemedel vid mottagningsbesök och hembesök men även som fast vårdkontakt till ett antal patienter. Gruppverksamhet i olika former kan ingå. Arbetet sker i team med läkare, kurator, skötare/case manager, arbetsterapeut och sjuksköterskor.

Samarbete med närstående, gruppboenden och andra instanser utgör också viktiga inslag i arbetet.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska med psykiatrisk vidareutbildning och gärna med erfarenhet av patienter med psykossjukdom och autismspektrumstörning. Det är meriterande om du har specialistutbildning i psykiatri, men lika stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort önskvärt.

Personliga egenskaper:
Som person är du engagerad, ansvarstagande och självständig samt van att arbeta mot uppsatta mål. Du är också flexibel och har god pedagogisk förmåga och kan tänka dig ingå i ett tvärprofessionellt team.

Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning. Heltid, dagtid måndag-fredag 8 – 18.  

Tillträde: Enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Intervjuer sker löpande.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Annika Andersson, Verksamhetschef, Tel:073-901 54 56

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Capio Psykiatri Linköping söker legitimerad sjuksköterska
Capio Psykiatri
2019-05-23
Capio Psykiatri Stockholm söker leg sjuksköterska till öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri
2019-05-01
Capio Söker leg sjuksköterska till Öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri
2019-04-27