Capio Psykiatri Stockholm ÖV söker leg. sjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2021-10-31   

Publicerades: 2021-09-14

Om oss

Capio Specialistkliniker är Capio Sveriges drivhus med uppdrag att både förvärva och etablera nya
verksamheter samtidigt som vi driver stora delar av Capios Specialistvård.
Vi strävar ständigt efter en allt högre medicinsk kvalité och ser nya möjligheter framöver bl a med hjälp av den
digitalisering som pågår.
Capio Specialistkliniker är ett mångfacetterat affärsområde beaktat både de medicinska specialiteterna,
affärsmodellen med såväl vårdval som upphandlad verksamhet och den geografiska spridningen. Därav
har vi valt att organisera verksamheten med en starkt decentraliserad styrning och all utveckling sker i
nära samverkan mellan affärsområdet och respektive patientområde.
Capio Specialistkliniker har idag 30 enheter och vi är ca 900 medarbetare som hjälps åt att leverera
uppdraget. Verksamheten är indelad i fyra patientområden: Capio Ögon, Capio Psykiatri, Capio
Närsjukhus samt Capio Single Episodes med verksamheter inom Hud, ÖNH, Gynekologi, Obesitas, Urologi
och Ultraljud.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Örebro och Halland. Vi arbetar på uppdrag från regioner både på vårdavtal och vårdval.

Capio psykiatri Stockholm bedriver psykiatrisk vård på specialistnivå i syfte att uppnå en förbättrad psykisk hälsa. Den psykiatriska vården består av öppenvårdsmottagning och heldygnsvård.

Beskrivning av tjänst

Vill du bli en av oss?

Vi söker nu en leg. sjuksköterska till vår mottagning Capio Psykiatri Stockholm Öppenvård.

Vi du bli en av vårt härliga team på Södermalm?

Mottagningen, som ligger i trevliga lokaler centralt på Södermalm, bedriver allmänpsykiatrisk specialistvård för vuxna samt har särskilt ansvar för att bedriva psykiatrisk vård för patienter inom sjukvården samt andra kontaktyrken. Vi tar emot patienter från hela Stockholm och är idag ett kompetent och trevligt team på ca 20 personer som består av specialistläkare, psykologer, sjuksköterskor, vårdsamordnare, fysioterapeut samt medicinska sekreterare. 

Arbetet innebär hög grad av självständigt arbete men också arbete i team med övriga kollegor i vården runt en patient. Vi har en stabil personalgrupp som har ett gott samarbete. Vi har ett utbildningsvänligt arbetsklimat samt mycket fokus på förbättrings- och utvecklingsarbete. 

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom öppenvårdpsykiatri som läkemedelsuppföljning, suicidriskbedömning-/uppföljning, motiverande samtal, samtal med fokus på egenvård och hälsoprocesser med mera. Vi ser gärna någon som är intresserad av vårdprocesser och utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av psykiatri. Om du är specialistsjuksköterska i psykiatri eller har andra relevanta vidareutbildningar är detta självklart en merit. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Tillsvidare, heltid eller enligt överenskommelse.

Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar 6 mån provanställning.Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Catarina Stenmark, Tel:076 772 92 43

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Östergötlands län
Capio Psykiatri
2021-09-30