Capio Psykiatri Stockholm söker KBT-psykolog

Sista ansökningsdag: 2020-04-10   

Publicerades: 2020-03-10

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,1miljarder kronor, och har över 800 medarbetare.
Inom Specialistkliniker är verksamheterna grupperade i fyra områden; lokala sjukhus, ögonsjukvård, psykiatri samt övriga somatiska specialiteter.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Halland och Skåne. Verksamheterna bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Capio psykiatri Stockholm bedriver psykiatrisk vård på specialistnivå i syfte att uppnå en förbättrad psykisk hälsa. Den psykiatriska vården består av öppenvårdsmottagning och heldygnsvård.

Beskrivning av tjänst

Vill du bli en av oss?

Vi söker nu KBT-psykolog till vår mottagning Capio Psykiatri Stockholm, öppenvård

Mottagningen som öppnade 1 januari 2019, bedriver allmänpsykiatrisk specialistvård. Vi är idag ett team på ca 20 personer som består av specialistläkare, psykologer, sjuksköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, medicinska sekreterare och vårdsamordnare och mottagningen ligger i trevliga lokaler vid Zinkensdamm på Södermalm.

Du kommer tillsammans med övriga yrkeskategorier att arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö, med hög grad av delaktighet och eget ansvar.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna handlar främst om att bedriva psykologisk behandling utifrån riktlinjer för samtliga av de diagnoser som ryms inom ett allmänpsykiatriskt uppdrag. Du kommer att få arbeta med både grupp- och individuell behandling. Du kommer också att vid behov får göra fördjupade bedömningar.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha utbildning i KBT och det är meriterande med erfarenhet från psykiatrisk öppenvård.

Stor vikt kommer även att läggas vid personlig lämplighet.

Villkor

Tillsvidare, heltid, arbetstiden är dagtid vardagar. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar flextid. 6 mån provanställning.Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enlig överenskommelse

Kontaktperson Capio

Johanna Mehra, Tel:073-4449517

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
KBT-terapeut
Capio Citykliniken Limhamn
2020-04-30
Psykolog till Nynäshamn
Capio Vårdcentral Nynäshamn
2020-04-24
Capio Hjärnhälsan söker Leg. psykolog med utredningskompetens
Capio Psykiatri
2020-04-13