Capio Psykiatri Stockholm söker leg psykolog till öppenvårdsmottagning

Sista ansökningsdag: 2019-09-08   

Publicerades: 2019-08-12

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,1miljarder kronor, och har över 800 medarbetare. Inom Specialistkliniker är verksamheterna grupperade i fyra områden; lokala sjukhus, ögonsjukvård, psykiatri samt övriga somatiska specialiteter.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Halland och Skåne. Verksamheterna bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Capio psykiatri Stockholm bedriver psykiatrisk vård på specialistnivå i syfte att uppnå en förbättrad psykisk hälsa. Den psykiatriska vården består av öppenvårdsmottagning och heldygnsvård.

Beskrivning av tjänst

Vill du bli en av oss?

Capio Psykiatri Stockholm är i en spännande utvecklingsfas och startade den 1 januari 2019, en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning och en heldygnsavdelning. Öppenvårdsmottagningen är belägen på Södermalm i Stockholm och heldygnsvården vid Jakobsbergs sjukhus.

På Capio Psykiatri pågår ständigt utvecklingsarbete och vi har ett utbildningsvänligt arbetsklimat.

Du kommer tillsammans med övriga yrkeskategorier arbeta för att utveckla verksamheten vid mottagningen. Arbetet är stimulerande, med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling.

Vi strävar efter att erbjuda bästa möjliga kvalitet i diagnostik, behandling och bemötande. Vi arbetar utifrån evidensbaserade, beprövade metoder, och vi följer internationella, nationella och regionala riktlinjer.

Vi arbetar på uppdrag av Region Stockholm.

Vi söker nu Leg psykolog med särskilt intresse av neuropsykiatriskt utredningsarbete.

Arbetsuppgifter: Sedvanliga psykologuppgifter som psykologiskt bedömnings-och behandlingsarbete med KBT-inriktning. En stor del av arbetet omfattar neuropsykiatriska utredningar. Arbetet innebär i hög grad självständigt arbete och arbete i team med övriga kollegor.

Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad psykolog med intresse och erfarenhet av neuropsykiatriskt utredningsarbete.

Varaktighet/Arbetstid: Tillsvidare, heltid, tjänstgöring måndag - fredag med viss helgtjänstgöring lördagar. Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar flextid.
6 mån provanställning.

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Ulla Österberg , Tel:073-377 51 99

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Psykolog
Capio Citykliniken Malmö Centrum
2019-09-29
Capio Hjärnhälsan söker leg psykolog med utredningskompetens
Capio Psykiatri
2019-09-15
Leg.psykolog till Capio Farsta VC
Capio Vårdcentral Farsta
2019-09-05
Leg. psykolog till Capio Farsta VC
Capio Vårdcentral Farsta
2019-09-05
Psykolog till Capio Vårdcentral Bro
Capio Vårdcentral Bro
2019-09-01
Psykolog Capio Vårdcentral Lina Hage
Capio Vårdcentral Lina Hage
2019-08-31
Psykolog Capio Närsjukvård Ringen
Capio Vårdcentral Ringen
2019-08-31
Capio Hjärnhälsan söker leg psykolog till Öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri
2019-08-31