Capio Psykiatriatriska öppenvård Jakobsberg söker PTP-psykolog

Sista ansökningsdag: 2020-08-23   

Publicerades: 2020-07-23

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,1miljarder kronor, och har över 800 medarbetare.
Inom Specialistkliniker är verksamheterna grupperade i fyra områden; lokala sjukhus, ögonsjukvård, psykiatri samt övriga somatiska specialiteter.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Halland och Skåne. Verksamheterna bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Capio Psykiatri Järfälla erbjuder psykiatrisk öppenvård i norra länet för vuxna i Stockholmskommunerna Järfälla och Upplands-Bro. Mottagningen erbjuder utredning, bedömning, diagnostik, behandling och vård samt stöd och rådgivning till patienter med psykisk sjukdom.

Beskrivning av tjänst

Vill du bli en av oss? 

Mottagningen är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning. Öppenvårdsmottagningen är belägen på Jakobsbergs sjukhus.

Du kommer att tillsammans med övriga yrkeskategorier arbeta för att utveckla verksamheten. På Capio Psykiatri pågår ständigt utvecklingsarbete och vi har ett utbildningsvänligt arbetsklimat. Du kommer tillsammans med övriga yrkeskategorier arbeta för att utveckla verksamheten vid mottagningen. Arbetet är stimulerande, med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling.
Vi strävar efter att erbjuda bästa möjliga kvalitet i diagnostik, behandling och bemötande. Vi arbetar utifrån evidensbaserade, beprövade metoder, och vi följer internationella, nationella och regionala riktlinjer.
Vårt nya uppdrag startade den 5 maj 2019 på uppdrag av Region Stockholm.

Vi söker nu en PTP-psykolog med KBT- inriktning till öppenvårdsmottagningen i Jakobsberg.

Arbetsuppgifter: Som PTP-psykolog hos oss kommer du att vara en del av en engagerad psykologgrupp. Du kommer att få arbeta med bedömning, behandling och utredning. Du kommer självklart att få regelbunden PTP-handledning men också tillsammans med psykologgruppen delta i metodhandledning. Utöver detta kommer du också att delta i regionens PTP-program.

Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad psykolog gärna med erfarenhet av psykiatri.

Varaktighet/Arbetstid: Tillsvidare, heltid, tjänstgöring måndag - fredag. Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar flextid.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Anna Fahlgren, Tel:08 – 580 040 88

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Capio Psykiatriatriska öpenvårdsmottagning Jakobsberg söker psykolog
Capio Psykiatri
2020-09-30
Psykolog
Capio Vårdcentral Simrishamn
2020-09-30
Psykolog med KBT-inriktning
Capio Vårdcentral Södermalm
2020-09-06
Capio Psykiatri Stockholm söker KBT-psykolog
Capio Psykiatri
2020-09-04
Psykolog/socionom/beteendevetare
Capio Vårdcentral Skogås
2020-08-23
Capio Psykiatri Centrum för Stress och Trauma söker KBT-psykolog
Capio Psykiatri
2020-08-20