Capio SkinDoc hudläkarmottagningar söker undersköterska

Sista ansökningsdag: 2021-06-03   

Publicerades: 2021-05-03

Om oss

Capio Specialistkliniker är Capio Sveriges drivhus med uppdrag att både förvärva och etablera nya verksamheter samtidigt som vi driver stora delar av Capios Specialistvård.
Capios uppdrag är att ge varje enskild patient bästa möjliga livskvalité vilket vi levererar med stöd av vår Capiomodell. Modellen bygger på ständig förbättring och strukturerad uppföljning med kontinuerlig mätning av verksamhetens resultat, såväl inom kvalité som produktion och ekonomi. Vi strävar ständigt efter en allt högre medicinsk kvalité och ser nya möjligheter framöver bl a med hjälp av den digitalisering som pågår.
Capio Specialistkliniker är ett mångfacetterat affärsområde beaktat både de medicinska specialiteterna, affärsmodellen med såväl vårdval som upphandlad verksamhet och den geografiska spridningen. Därav har vi valt att organisera verksamheten med en starkt decentraliserad styrning och all utveckling sker i nära samverkan mellan affärsområdet och respektive patientområde.
Capio Specialistkliniker har idag 30 enheter och vi är ca 900 medarbetare som hjälps åt att leverera uppdraget. Verksamheten är indelad i fyra patientområden: Capio Ögon, Capio Psykiatri, Capio Närsjukhus samt Capio Single Episodes med verksamheter inom ÖNH, Gynekologi, Obesitas, Urologi och Ultraljud.

Capio SkinDoc är en ledande aktör inom specialiserad hudsjukvård som är verksam inom vårdval i Region Stockholm med två olika mottagningar, Liljeholmen (Södra) och Danderyd (Norra). Mottagningarna erbjuder bred kompetens och utbud inom specialiserad hudsjukvård. Utbudet inkluderar svårare hudsjukdomar med behov av systembehandlingar samt hudcancers diagnostik, kirurgi och en bredd av olika hudcancerbehandlingar inklusive avancerad ansiktskirurgi. SkinDoc bedriver även en hudkirurgisk utbildningsmottagning där ST-läkare från hela landet bjuds in för att utbilda sig i mer avancerad hudkirurgi

Beskrivning av tjänst

Capio SkinDoc hudläkarmottagningar satsar för fortsatt utveckling och Vi söker nu undersköterska till vår våra mottagningar i Danderyd och Liljeholmen.

Välkommen att vara med på vår spännande utvecklingsresa.

Capio SkinDoc är en av Sveriges största hudläkarmottagningar. Vi tar dagligen emot flera hundra patienter i behov av specialiserad hudsjukvård inklusive en rad olika åtgärder och hudcancerkirurgi.

Vi har två mottagningar. En stor i Danderyd och en mindre på Liljeholmen. Tjänsten avser jobb på bägge mottagningar, det är alltså ett krav att kunna jobba på båda.

Hos oss på SkinDoc gör läkarassistenter (undersköterskor) nära nog alla uppgifter som läkarna inte själva gör rutinmässigt inklusive dagligt patientnära jobb med admin, kliniskt patientjobb och som operationsassistent.

Du som söker:

  • Du är undersköterskeutbildad och har godkända gymnasiebetyg/gymnasieprogram.
  • Du bor så att du gärna jobbar på vilken som helst av våra 2 mottagningar, Danderyd och Liljeholmen
  • Du får även vara relativt nyutbildad, vi tränar gärna dig som har förmåga och kapacitet att snabbt lära dig. 
  • Du planerar att jobba heltid hos oss på åtminstone några års sikt.
  • Du har mycket god svenska i tal och skrift och gillar även administrativa uppgifter.

Om du jobbat på akutmottagning eller annan mottagning eller verksamhet med högre tempo så är det ett plus. Stor vikt sätts vid personliga egenskaper och motivation

Anställningsvillkor:
Tillsvidare, heltid, tjänstgöring dagtid måndag-fredag. Tillträde efter överenskommelse.
Vi tillämpar flextid. 6 mån provanställning. Intervjuer sker löpande.

Vi är anslutna till Vårdföretagarna.

Maila din ansökan med VC till: skindoc@capio.se

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Carina Olausson , Tel:08-55003570

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Skåne län
Capio Novakliniken Gärsnäs
2021-06-30
Skåne län
Capio Citykliniken Malmö Singelgatan
2021-06-20
Stockholms län
Capio SkinDoc hudläkarmottagningar
2021-06-03
Stockholms län
Capio Geriatrik
2021-05-31
Stockholms län
Capio Artro Clinic AB
2021-05-31
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Sävedalen
2021-05-30
Skåne län
Capio Novakliniken Borrby
2021-05-28
Stockholms län
Capio Geriatrik
2021-05-23
Stockholms län
Capio Geriatrik
2021-05-23
Stockholms län
Capio Geriatrik
2021-05-17
Stockholms län
Capio Geriatrik
2021-05-16