Capio söker Leg arbetsterapeut till Öppenvårsmottagning

Sista ansökningsdag: 2019-09-05   

Publicerades: 2019-08-08

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,1miljarder kronor, och har över 800 medarbetare. Inom Specialistkliniker är verksamheterna grupperade i fyra områden; lokala sjukhus, ögonsjukvård, psykiatri samt övriga somatiska specialiteter.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Halland och Skåne. Verksamheterna bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Capio Ångest och Depression är en specialistpsykiatrisk mottagning som vänder sig till vuxna patienter med svår ångest och/eller depression från hela Stockholm läns landsting. Mottagningen startade 2017. Uppdraget inkluderar även konsultativa insatser och neuropsykiatriska utredningar.

Beskrivning av tjänst

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet i en fortsatt positiv riktning?

Vi söker nu leg arbetsterapeut med intresse för aktivitetsbalans

Beskrivning

Tillsammans med patienten identifiera aktivitetsmönster och arbeta med insatser som syftar till bättre livskvalitet och förbättrad hälsa vid ångest- och depressionstillstånd. Syftet är att hjälpa patienter utföra aktiviteter som de vill och behöver kunna göra för att återvinna funktion och livskvalitet. Insatserna baseras på evidens inom området med anpassning till patientens önskemål och behov för att förbättra och kompensera nedsatt förmåga. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer tillsammans med övriga yrkeskategorier arbeta för att utveckla verksamheten vid mottagningen. Teamarbete med andra yrkeskategorier är en viktig funktion för att nå bättre resultat för våra patienter. Mottagningen ligger på Södermalm och erbjuder eget rum med utsikt över takåsarna och frukost varje dag. I anställningen ingår ett antal förmåner som kollektivavtal, tjänstepension och friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter

  • Arbetsterapeutisk behandling enskilt och i grupp
  • Bedömning av arbetsförmåga och funktionsförmåga
  • Stödja personer tillbaka till arbete
  • Konsultationer och samverkan inom och utom mottagningen

Kvalifikationer

Vi söker dig med stort intresse för arbetsterapi och erfarenhet av arbete inom psykiatrin. Meriterande är erfarenhet av DOA, WRI och AWP, certifiering i ReDO metoden och erfarenhet av att leda grupperna Ha koll och ViB. Intresse för forskning och utveckling är positivt.

Personliga egenskaper

Vi värdesätter engagemang och professionalitet. Du använder evidensbaserade metoder och är uppdaterad inom området. Du har lätt för samarbete och ser möjligheter i att samverka med andra i syfte att hjälpa patienter till förändring. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Tillsvidaretjänst, 100 %. Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar. Tillträde efter överenskommelse. 6 mån provanställning.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Susanne Hellström, Tel:073-328 36 53

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Arbetsterapeut till Capio Läkarhus Hjortmossen
Capio Läkarhus Hjortmossen
2019-09-29
Arbetsterapeut
Capio Hälsocentral Brynäs
2019-08-31
Arbetsterapeut till Capio Rehab Orust
Capio Rehab Orust
2019-08-31