Capio söker leg fysioterapeut till Öppenvårdsmottagning

Sista ansökningsdag: 2019-05-30   

Publicerades: 2019-04-30

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,6 miljarder kronor, och har över 1 500 medarbetare. Specialistkliniker har verksamhet inom flera områden: bl a geriatrik, ögonsjukvård, psykiatri och olika vårdvalsspecialiteter.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Halland och Skåne. Verksamheterna bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Beskrivning av tjänst

Vill du bli en av oss?

Vi söker nu en leg fysioterapeut till vår mottagning Capio Psykiatri Centrum för Stress och Trauma.

Mottagningen som öppnade 1 januari 2019, bedriver psykiatrisk specialistvård utifrån ett transkulturellt perspektiv för patienter med migrationserfarenhet samt trauma och stressrelaterade problem.
Vi är idag ett team på ca 13 personer som består av specialistläkare, psykologer, sjuksköterskor, medicinska sekreterare och vårdsamordnare och mottagningen ligger i trevliga lokaler vid Mariatorget på Södermalm.

Du kommer tillsammans med övriga yrkeskategorier arbeta för att utveckla verksamheten. Arbetet är stimulerande och utvecklande med hög grad av delaktighet och eget ansvar.

Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna är sedvanliga för fysioterapeut i psykiatrisk vård. De flesta insatserna är individuella då mycket av arbetet sker med tolk, men det kan också vara aktuellt med gruppinsatser, basal kroppskännedom, avslappning, fysisk aktivitet och hälsa samt mindfulness.

Kvalifikationer: Du som söker måste vara legitimerad. Meriterande med erfarenhet från psykiatrisk öppenvård, patientgruppen eller angränsande områden. Då Basal Kroppskännedom är en metod som är rekommenderad för patienter med PTSD är det önskvärt att du har en sådan utbildning. Det är också meriterande med erfarenheter av att arbeta med olika typer av smärta.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varaktighet/Arbetstid: Tillsvidare, heltid, arbetstiden är dagtid vardagar. Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar flextid. 6 mån provanställning.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Johanna Mehra, Tel:073-444 95 17

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Specialistutbildad fysioterapeut till smärta och utmattning
Capio Psykiatri
2019-06-30
Är du framtidens fysioterapeut, Capio Lina Hage
Capio Rehab Lina Hage
2019-06-17
Fysioterapeut/sjukgymnast till Capio Vårdcentral Mölndal
Capio Vårdcentral Mölndal
2019-06-13
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Vårdcentral Gårda
2019-05-31
Fysioterapeut specialist inom området Idrottsmedicin/Ortopedi och OMT
Capio Artro Clinic AB
2019-05-31
Capio Söker Fysioterapeut till Öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri
2019-05-30
Fysioterapeut/Sjukgymnast - Psykiatrin
Capio Lundby Närsjukhus
2019-05-24