Capio söker leg sjuksköterska till Öppenvårdsmottagning

Sista ansökningsdag: 2019-09-30   

Publicerades: 2019-08-30

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,1miljarder kronor, och har över 800 medarbetare. Inom Specialistkliniker är verksamheterna grupperade i fyra områden; lokala sjukhus, ögonsjukvård, psykiatri samt övriga somatiska specialiteter.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Halland och Skåne. Verksamheterna bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Capio Ångest och Depression är en specialistpsykiatrisk mottagning som vänder sig till vuxna patienter med svår ångest och/eller depression från hela Stockholm läns landsting. Mottagningen startade 2017. Uppdraget inkluderar även konsultativa insatser och neuropsykiatriska utredningar.

Beskrivning av tjänst

Vi söker nu en leg sjuksköterska till vår Ångest- och Depressionsmottagning på Södermalm

Du kommer tillsammans med övriga yrkeskategorier arbeta för att utveckla verksamheten vid mottagningen. På vår mottagning pågår ständigt utvecklingsarbete och vi har ett utbildningsvänligt arbetsklimat. Vi har en stabil personalgrupp som har ett gott samarbete.

Beskrivning
Vi söker dig som är intresserad av att följa upp läkemedelsbehandling vid ångest och depression, ADHD och bipolära syndrom. I tjänsten ingår dispensär och basutredningar. Arbetsuppgifterna är varierande med både längre och kortare patientbesök.
Arbetet kräver att du är självgående men sker i samverkan med sjuksköterskor och andra professioner. Teamarbete är en viktig funktion för att nå bättre resultat för våra patienter. Vi lägger vikt vid att både patienter och kollegor känner sig väl bemötta, välinformerade och har förtroende för oss. Goda möjligheter att utvecklas finns. Utifrån intresse och kompetens arbetar våra sjuksköterskor med hälsosamtal, behandling, patient- och anhörigutbildning. Vi använder evidensbaserade metoder, följer regionala och nationella riktlinjer. Mottagningen ligger på Södermalm intill tunnelbanans röda linje och pendeltåg, erbjuder eget arbetsrum och frukost varje dag.

Arbetsuppgifter:

  • Läkemedelsuppföljning, stabilisering och hälsosamtal
  • Dispensär
  • Basutredningar
  • Läkemedelshantering
  • Konsultationer och samverkan inom och utom mottagningen
  • Arbetsuppgifter utifrån intresse och kompetens

Kvalifikationer
Erfarenhet av mottagningsarbete inklusive dispensär och läkemedelshantering. Meriterande är vidareutbildning i psykiatri/basutbildning i psykoterapi (steg 1).

Personliga egenskaper
Vi värdesätter engagemang och god förmåga att bemöta andra. Uppmärksamhet i patientkontakter och en önskan att hålla dig uppdaterad inom området är värdefulla egenskaper. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tillsvidaretjänst 100 %. Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar. Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar flextid. 6 mån provanställning.

VI ERBJUDER
En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar samt friskvårdsbidrag.

.
Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Cecilia Olsson Lynch, Enhetschef, Tel:070-930 77 37

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Capio Psykiatri söker leg sjuksköterska till heldygnsavdelning
Capio Psykiatri
2019-10-05
Capio Psykiatri söker Sjuksköterska till vår psykosmottagning i Kungsängen
Capio Psykiatri
2019-09-20