Capio Specialistcenter söker anestesisjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2021-08-06   

Publicerades: 2021-07-06

Om oss

Capio Specialistkliniker är Capio Sveriges drivhus med uppdrag att både förvärva och etablera nya verksamheter samtidigt som vi driver stora delar av Capios Specialistvård.
Capios uppdrag är att ge varje enskild patient bästa möjliga livskvalité vilket vi levererar med stöd av vår Capiomodell. Modellen bygger på ständig förbättring och strukturerad uppföljning med kontinuerlig mätning av verksamhetens resultat, såväl inom kvalité som produktion och ekonomi. Vi strävar ständigt efter en allt högre medicinsk kvalité och ser nya möjligheter framöver bl a med hjälp av den digitalisering som pågår.
Capio Specialistkliniker är ett mångfacetterat affärsområde beaktat både de medicinska specialiteterna, affärsmodellen med såväl vårdval som upphandlad verksamhet och den geografiska spridningen. Därav har vi valt att organisera verksamheten med en starkt decentraliserad styrning och all utveckling sker i nära samverkan mellan affärsområdet och respektive patientområde.
Capio Specialistkliniker har idag 30 enheter och vi är ca 900 medarbetare som hjälps åt att leverera uppdraget. Verksamheten är indelad i fyra patientområden: Capio Ögon, Capio Psykiatri, Capio Närsjukhus samt Capio Single Episodes med verksamheter inom ÖNH, Gynekologi, Obesitas, Urologi och Ultraljud.

Capio Specialistcenter AB ingår i affärsområdet Specialistkliniker och består av enheterna Capio CFTK (Capio Centrum För Titthålskirurgi), Capio Gyn och Capio Öron Näsa Hals samt Capio Urologi.

Beskrivning av tjänst

Capio Specialistcenter söker anestesisjuksköterska

Beskrivning
Capio CFTK bedriver mottagnings- och operationsverksamhet i centrala Stockholm på Drottninggatan. Vi erbjuder privatfinansierad obesitaskirurgi, bråckkirurgi, proktologi, skopier och allmänkirurgi. Vi har en vårdavdelningen med 7 vårdplatser där framför allt våra patienter som genomgått obesitaskirurgi övernattar postoperativt. Vi bedriver även salsuthyrning och hos oss opererar verksamheter inom bl.a. öron näsa hals, gynekologi, urologi och plastikkirurgi. Vi opererar och vårdar både barn och vuxna.

Arbetsuppgifter
Som en i vårt härliga team kommer du både arbeta på sal med sövning av barn och vuxna, tjänstgöra på vår pre- och postoperativa enhet samt arbeta på vår vårdavdelning.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning som Anestesisjuksköterska.
Vi söker dig som skulle uppskatta en varierande tjänst, är positiv, kommunikativ och initiativtagande.

Anställningsvillkor
Tillsvidare, hel- eller deltid efter överenskommelse. Tjänsten är förlagd dagtid måndag-fredag. Tillträde efter överenskommelse.
Sex månaders provanställning.

Är det dig vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Vi omfattas av kollektivavtal, tjänstepension och friskvårdsersättning.Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Kontaktperson Capio

Richard Segerlund, Tel:070-338 80 02

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.