Capio Specialistvård Motala söker Anestesi- och Operationssjuksköterskor

Sista ansökningsdag: 2019-10-25   

Publicerades: 2019-09-25

Om oss

Capio Specialistvård Motala är en modern specialistvårdsenhet som verkar på uppdrag av och i nära samarbete med Region Östergötland. Här på Capio Specialistvård Motala erbjuds kvalificerad vård utifrån bred kompetens och erfarenhet inom ortopedi, kirurgi, anestesi och operation och hud. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och bemötande. Det är viktig för oss att du känner dig välkommen. Capio Specialistvård Motala har omkring 130 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en hälso- och sjukvård med hög kvalitet i en attraktiv arbetsmiljö. Enheten består av av mottagning, en administrativ enhet, anestesi/operation, postoperativ enhet, slutenvårdsavdelning/dagikrurgi samt egen sterilenhet.

Beskrivning av tjänst

Vill du bli en av oss?

Vi söker nu specialistsjuksköterskor med inriktning inom anestesi och/eller operationssjukvård

Operationsverksamheten omfattar operations- och anestesisjukvård och består av 6 operationssalar, en uppvakningsenhet samt sterilcentral.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och intressant arbete i en välkommande arbetsmiljö på en operationsavdelning med god stämning och höga ambitioner. Medarbetarnas aktiva engagemang att påverka avdelningens utveckling är en del i vårt sätt att arbeta. Det är viktigt att du är engagerad i ditt yrke, trivs i ett omväxlande och prestigelöst klimat.

I rollen som anestesisjuksköterska kommer du att arbeta i team och utföra vanligt förekommande arbetsuppgifter för en anestesisjuksköterska, pre- och perioperativ anestesisjukvård. I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring för akut transport av svårt sjuk patient. Rotationstjänstgöring mot vår postoperativa avdelning kan förekomma.

I rollen som operationssjuksköterska kommer du att arbeta i team och utföra sedvanligt förekommande arbetsuppgifter för en operationssjuksköterska inom pre- och perioperativ operationssjukvård. Viss operationsplanering ingår i tjänsten.

Kvalifikationer: Leg sjuksköterska med adekvat vidareutbildning.

I rollen som Sjuksköterska är du trygg, stresstålig och förmår att prioritera och är ansvarstagande.
Du är positiv som ser möjligheter, är flexibel, självständig och har vilja att tillsammans med övriga medarbetare utveckla verksamheten. Du är även målmedveten och har god samarbetsförmåga.

Anställningsvillkor: Tillsvidare, heltid, arbetstid måndag-fredag.
I tjänsten som anestesisjuksköterska ingår beredskapstjänstgöring.
Vi tillämpar flextid. 6 mån provanställning.

 

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100 %

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Lena Frändberg, Tel:010-104 71 26

Susanne Wallon, Tel:010-104 81 15

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Operationssköterska
Capio Medocular AB
2019-10-31