Capio Vård för Hemlösa Pelarbacken söker sjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2020-01-31   

Publicerades: 2019-12-22

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,1miljarder kronor, och har över 800 medarbetare.
Inom Specialistkliniker är verksamheterna grupperade i fyra områden; lokala sjukhus, ögonsjukvård, psykiatri samt övriga somatiska specialiteter.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Halland och Skåne. Verksamheterna bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Beskrivning av tjänst

Capio Vård för hemlösa Pelarbacken är en öppenvårdsmottagning där vi erbjuder somatisk, psykiatrisk och beroendevård för personer som lever i hemlöshet. Till mottagning hör en uteverksamhet där vi besöker olika akutboenden och dagverksamheter för hemlösa samt har ett mobilt sprututbyte. På vår mottagning sker besöken både via drop-in och bokade besök. Här arbetar distriktssköterskor, allmänläkare, psykiatrisjuksköterskor, specialistläkare i psykiatri, case managers, vårdsamordnare, medicinsk sekreterare, fotvårdsspecialist och tandläkare.

Till vår trevliga arbetsgrupp söker vi nu en sjuksköterska som är intresserad av att arbeta med både psykiatrisk vård på mottagningen och de olika uppdragen i vår uteverksamhet.

I arbetsuppgifterna ingår bl.a. psykiatriska och somatiska bedömningar, provtagning, administrering av läkemedel, vaccinationer, omläggningar, motiverande samtal och vårdplaneringar med patienter i samverkan med vårdgrannar och socialtjänsten.

Introduktionen anpassas till dina behov. Hos oss kommer du att ges möjlighet att utvecklas tillsammans med kunniga och engagerade kollegor och arbeta nära Medborgarplatsen på Södermalm.

Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som är trygg i din yrkesroll och har goda kunskaper i psykiatrisk och somatisk vård. Du har erfarenhet och intresse av att arbeta med människor i utsatta situationer. Du har ett gott bemötande, en positiv grundinställning och en god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du är flexibel och lösningsinriktad.

Du behöver ha ett körkort för tjänsten.

I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Heltid. Deltid kan diskuteras. Arbetstid måndag till fredag samt helgarbete korta förmiddagspass var fjärde helg. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Provanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön. Individuell lönesättning.

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Maria Immala, Tel:073-9015301

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Capio Psykiatri söker leg sjuksköterska till Öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri
2020-01-31