Psykolog till Capio Vård för hemlösa

Sista ansökningsdag: 2020-10-09   

Publicerades: 2020-09-10

Beskrivning av tjänst

Capio Vård för hemlösa erbjuder somatisk, psykiatrisk och beroendevård till patienter som lever i hemlöshet. Verksamheten består av en öppenvårdsmottagning och en vårdavdelning. Till mottagningen hör en uteverksamhet där vi besöker olika akutboenden och dagverksamheter för hemlösa. Vi erbjuder även mobilt sprututbyte. På vår heldygnsvård vårdas patienter med en somatisk sjukdom eller skada, ofta i kombination med psykiatrisk sjukdom och/eller beroende. Vi har en palliativ vårdplats. I vår verksamhet arbetar psykiater, sjuksköterskor, distriktssköterskor, allmänläkare, Case managers, undersköterskor, vårdsamordnare, fotvårdsspecialist, medicinsk sekreterare och tandläkare. Vi kommer inom kort utöka kompetensen med en kurator.

Personer som lever i hemlöshet har ofta komplexa behov. För oss är personcentrerad vård en självklarhet för att kunna möta patientens behov av vård och stöd utifrån ett helhetsperspektiv. Detta sker ofta i samverkan med socialtjänsten och andra aktörer.

Vi söker nu en legitimerad psykolog för att kunna utveckla och förbättra vården för våra patienter. Arbetet innebär i hög grad självständigt arbete men också arbete i team med övriga kollegor. Hos oss får du möjlighet att arbeta och utveckla verksamheten tillsammans med engagerade och kunniga medarbetare. Tjänsten innefattar arbete både på öppenvården och heldygnsvården.

Mottagningen är belägen nära Medborgarplatsen och vårdavdelningen på Maria sjukhus på Södermalm i Stockholm.

Arbetsuppgifter: Psykologiskt bedömnings- och behandlingsarbete. En stor del av arbetet kommer att bestå av neuropsykiatriska utredningar men det innefattar även andra typer av bedömningar samt korta behandlingsinsatser utifrån gällande riktlinjer. Samverkan med både externa och interna aktörer vid vårdplaneringar ingår i arbetet.

Att vidareutveckla och förbättra är en viktig del i arbetet, att stödja och fortbilda andra yrkesgrupper kommer också att ingå i ditt uppdrag. Då psykolog är en ny funktion inom verksamheten så förväntar vi oss att du vill vara med och forma och utveckla arbetet utifrån just din specifika kompetens.

 Kvalifikationer: Legitimerad psykolog. Du som söker ska ha erfarenhet samt vara intresserad av att göra neuropsykiatriska utredningar. Du behöver vara flexibel och tycka om att utveckla ditt arbetssätt så att det fungerar för vår specifika målgrupp. Du ska vara utbildad i KBT och det är en fördel om du också har erfarenhet av att utföra kortare evidensbaserade psykologiska behandlingsinsatser, t ex från primärvård eller liknande. Om du kan ACT så är det också en fördel. Utöver det så behöver du naturligtvis ha ett intresse för, och gärna erfarenhet av, att arbeta med utsatta människor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du är flexibel och lösningsinriktad. Du har ett gott bemötande, en positiv grundinställning och en god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp.

I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Anställningsvillkor:

Tillsvidareanställning, heltid eller deltid. Tjänstgöring dagtid, vardagar. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Då vi arbetar med löpande urval och rekrytering ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

 

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: Heltid/deltid

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Maria Immala, Tel:073-901 53 01

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Gävleborgs län
Capio Hälsocentral Brynäs
2020-10-31
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Amhult
2020-10-10
Skåne län
Capio Citykliniken Landskrona
2020-10-10
Stockholms län
Capio Vårdcentral Årsta
2020-09-30
Skåne län
Capio Vårdcentral Simrishamn
2020-09-30
Stockholms län
Capio Vårdcentral Högdalen
2020-09-30