Capio Vård för Hemlösa söker underläkare och leg. läkare för sommarvikariat

Sista ansökningsdag: 2020-04-19   

Publicerades: 2020-02-26

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,1miljarder kronor, och har över 800 medarbetare.
Inom Specialistkliniker är verksamheterna grupperade i fyra områden; lokala sjukhus, ögonsjukvård, psykiatri samt övriga somatiska specialiteter.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Halland och Skåne. Verksamheterna bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Capio vård för hemlösa bedriver en helhetsbaserad vård för personer i hemlöshet. Verksamheten består av Pelarbacken - öppenvårdsmottagning, uteverksamhet samt heldygnsvård med 12 vårdplatser.

Till vår heldygnsvård kommer patienter i behov av vård på grund av fysisk sjukdom med ett komplext vårdbehov eller i kombination med psykisk sjukdom, funktionshinder och/eller beroende. Patienterna kommer via remiss, från vår öppenvård eller andra vårdgivare i Stockholms län. Vi har en palliativ vårdplats för patienter som av olika anledningar inte kan eller vill vårdas i den ordinarie palliativa vården. Vi erbjuder alla patienter hjälp att samverka med andra vårdaktörer samt socialtjänsten för planering av den fortsatt vård och boende vid utskrivning. Heldygnsvården är belägen på Maria sjukhus på Södermalm.

På Pelarbacken, vår öppenvårdsmottagning, erbjuder vi somatisk, psykiatrisk och beroendevård till personer som lever i hemlöshet. Hos oss arbetar allmänläkare, psykiater, tandläkare, distriktssjuksköterska, psykiatrisjuksköterska och fotvårdsspecialist. Mottagningen är öppen måndag till fredag och vi har både drop-in och bokade besök. Pelarbacken är belägen på Östgötagatan 10 på Södermalm.

Vi söker nu en underläkare som kan arbeta på vår heldygnsvård i sommar samt legitimerad läkare och underläkare till Pelarbacken.

Kvalifikationer

Legitimerad läkare eller läkarexamen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med människor i utsatta situationer. Extra meriterande är kunskaper och erfarenhet av både allmän medicin och psykiatri eller beroende. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och vi ser att du är flexibel och har god samarbetsförmåga.

Villkor

Sommarvikariat. Tjänstgöring dagtid måndag till fredag. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontakta oss gärna vid frågor eller önskemål om mer information om tjänsterna.

Välkommen med din ansökan!Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning kortare än 3 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100 %

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Madeleine Ask (Enhetschef heldygnsvården), Tel:08-598 341 74 / 073-148 11 74

Maria Immala (Enhetschef Pelarbacken), Tel:08-598 341 63 / 073-901 53 01

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Specialist i allmänmedicin
Capio Novakliniken Tomelilla
2020-06-28