Capio Vårdcentral Viksjö och Blackberg söker dig som är KBT-psykolog!

Sista ansökningsdag: 2021-09-30   

Publicerades: 2021-05-24

Beskrivning av tjänst

För att ännu bättre möta behovet av vård för psykisk ohälsa söker vi dig som är KBT-psykolog och som vill arbeta med vår primärvårdsanpassade psykologiska behandling - framtidens digifysiska primärvård. Du kommer att vara anställd på vår vårdcentral i Viksjö och arbeta 10% på vår vårdcentral i Blackeberg och därför söker vi dig som är driven, flexibel och självgående. Ett spännande uppdrag för dig som vill vara med och utveckla våra verksamhet och lyfta dem till nästa nivå!

Arbetsplats

Capio vårdcentral Viksjö är en växande, digifysik och flexibel vårdcentral som har ett glatt och engagerad team med god teamkänsla och som stöttar varandra i vått och torrt! Med stor vilja att göra det lilla extra arbetar alla tillsammans, med flexibilitet och omtanke för både patienterna och varandra. Med positiv anda tar vi oss an förändringsarbeten och nya utmaningar. Vårdcentralen ligger i Viksjö centrum nordväst om Stockholm med goda förbindelser till pendel och buss och det finns gott om parkeringsmöjligheter. Vi är ca 30 medarbetare som i våra nyrenoverade lokaler tar hand om våra ca 10 800 listade patienter. Vårdcentralen har flera specialistmottagningar som tex hypertoni-, diabetes- och astma/KOL-mottagning. Vi har även ett eget laboratorium och eget ansvar för hemsjukvård.! Kom och arbeta till vårt fina team lett av verksamhetschef Maria Areblad.
Läs mer om oss på vår hemsida:

Capio vårdcentral Blackeberg är en väletablerad, växande och framåtsträvande mottagning med stor arbetsglädje och hög trivselfaktor. Grunden till detta är vår engagerade personal. Vårdcentralen ligger i Bromma, centralt i Blackeberg precis bredvid tunnelbanestationen och torget, endast 3 hållplatser från Brommaplan. Vi har idag drygt 9800 patienter med stor bredd på ålder, bakgrund, utbildning och erfarenheter listade hos oss. Vi har en stabil läkarbemanning med för närvarande 4,5 specialister i allmänmedicin och 3 ST-läkare och 3 Psykoterapeuter. Utöver husläkarmottagningen finns även distriktssköterskemottagning, BVC/BHV , barnmorskemottagning samt specialistmottagningar för bl a diabetes, astma/KOL och hälsa/livsstil. Detta är en mångkulturell arbetsplats där vi värdesätter hög professionalitet, engagemang och glädje. Kom och arbeta till vårt fina team lett av verksamhetschef Kristina Envall

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är legitimerad psykolog för arbete på våra digifysiska mottagningar. Hos oss arbetar du med bedömning och behandling av lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Vi lägger en stor vikt vid teamarbete och har ett patientcentrerat arbetssätt i nära samarbete med övriga yrkeskategorier på mottagningen. Det är ofta du som psykolog som tar patientens första bedömningssamtal och de patienter som behöver läkarbedömning tas upp vid gemensam rond. Vi strävar efter att alltid ha en hög tillgänglighet till bedömning både för akuta och mindre akuta symtom. Vi arbetar enligt målbilden digifysisk vård: ”digitalt när det är möjligt, fysiskt när det behövs”. Det innebär bland annat arbete via chatt, förberedande formulär, videosamtal samt internet-KBT, vid sidan om fysiska besök. Tjänsten är på 100% och du kommer att få arbeta ca 90% i Viksjö och 10% i Blackeberg. 

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad KBT-psykolog och trygg i både person och profession samt har god förståelse för primärvårdens syfte och arbetssätt. Vi ser helst att du har erfarenhet från arbete i primärvård. Du har ett intresse av att arbeta med digifysisk vård och vill vara med och utveckla det vidare. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet där bland annat, integritet, samarbetsförmåga och utvecklingsintresse är viktiga egenskaper.

Hos oss kan du förvänta dig en arbetsplats full av utvecklingsmöjligheter, teamkänsla och högt i tak.

Vad erbjuder vi?

  • Konkurrenskraftig lön utifrån din specifika kompetens
  • Möjligheter till utveckling i en digifysisk primärvårdsmiljö i framkant.
  • Inflytande och delaktighet i verksamheten
  • God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka
  • Flexibla arbetsförutsättningar med möjlighet till visst hemarbete
  • En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar
  • En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras
  • Kollektivavtal i alla verksamheter
  • Tjänstepension enligt avtal
  • Friskvårdsbidrag

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vid frågor är du välkommen att höra av dig till verksamhetscheferna Maria Areblad via  e-post maria.areblad@capio.se eller Kristina Envall, kristina.envall@capio.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Maria Areblad, verksamhetschef (Viksjö), Tel:076-809 04 67

Kristina Envall, verksamhetschef (Blackeberg), Tel:073-436 79 28

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Västra Götalands län
Capio Läkarhus Hjortmossen
2021-10-27
Stockholms län
Capio Närsjukvård Region Stockholm Norr
2021-10-14
Stockholms län
Capio Vårdcentral Wasa
2021-10-14
Stockholms län
Capio Vårdcentral Lina Hage
2021-10-14
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Strömstad
2021-10-13
Stockholms län
Capio Psykiatri
2021-10-09
Stockholms län
Capio Psykiatri
2021-10-08
Stockholms län
Capio Närsjukvård Region Stockholm Syd
2021-10-02
Stockholms län
Capio Vårdcentral Skogås
2021-09-30
Stockholms län
Capio Vårdcentral Nynäshamn
2021-09-30
Skåne län
Capio Citykliniken Broby
2021-09-30