Chefsjuksköterska avd 51

Sista ansökningsdag: 2019-07-10   

Publicerades: 2019-06-11

Om oss

På Capio Geriatrik Nacka AB bedriver vi vård inom tre olika verksamheter. Capio ASIH Nacka vårdar svårt sjuka patienter i alla åldrar i deras hem. Capio Palliativ vård Nacka ger lindrande vård till patienter med sjukdomar som inte går att bota. De geriatriska avdelningarna vårdar äldre och kroniskt sjuka människor.

Beskrivning av tjänst

Att arbeta som chefsjuksköterska innebär att tillsammans med överläkaren på avdelningen leda och utveckla verksamheten. Du leder dina medarbetare och har personal- arbetsmiljö-, omvårdnads och har budgetansvar

På Capio Geriatrik Nacka har vi ett vårdnära coachande ledarskap där vi strävar efter att chefsjuksköterskor ansvarar för maximalt 35 individer och har daglig kontakt med sina anställda.

Du kommer att arbeta nära dina chefskollegor och tillsammans med dem och dina medarbetare driva utvecklings- och förbättringsarbeten.

Du kan vara ansvarig eller delaktig i olika förändringsarbeten som påverkar avdelningen.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100

Lön: månadslön

Tillträde: enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Gunilla Brohmé, Tel:070 4676309

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Enhetschef på Capio Företagshälosvård Stenungsund
Capio Företagshälsa Stenungsund
2019-07-31
Paramedicinsk chef
Capio Geriatrik
2019-06-29